Ja bym psą też jej nie dała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Ja bym reklamowała, że karma zepsuta.
Znajoma dostała cały wór Hillsa, zamknięty był fabrycznie, a stęchły.
lidka02 pisze:Wącham ją dobija mnie jej zapach już od wachania chce się wymiotować , to jak by stęchlizna z czymś ...........będzie córa to jej powiem może ona z czymś to skojarzy ...Jak ktoś nie wieży moge mu troche tej karmy podesłać ....
Ja bym psą też jej nie dała
Z drugiej strony odpowiadając na apele w zimie o głodujących kotach zamawiałam kiedyś dla karmicielek z różnych części Polski puszki, jakieś Mr Cat 400 gr za złoty z czymś (decyzją karmicielek zamawiałam jak najtańsze byle dużo) i część z nich mówiła że koty wsuwają aż miło i że jakby co na przyszłość to zawsze tylko to, nawet zaczęły same zamawiać , część że nie ruszają w ogóle. I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze
meg11 pisze:Z jedzeniem u kotów nie trafisz. Raz im jedno smakuje raz drugie. Ja zamówiłam rybę ale otworzę dopiero koło września bo niedawno kupiłam purinę i mam ją zmieszaną z whiskasem. Moje wcinają aż miło. Do września powinno im starczyć. Póżniej znów kupię purinę i zmieszam z tą, którą teraz kupiłam. Generalnie moje tylko Kitekata nie znoszą. Wszystko inne wcinają.
Tu kosztuje trochę więcej.
http://www.blenek.pl/cat-menu-chicken-rice-20kg.html
Nam to żarcie nie musi ani pachnieć ani smakowaćnajważniejsze żeby kotom smakowało i co najważniejsze nie zaszkodziło.
ASK@ pisze:Po tej cenie nie spodziewam się nic innego. Miałam już kiedyś włoską karmę "pachnącą" persilem. Zeżarte zostało wszystko w zimę .Wymieszane z inną lub nerkami.Koty przeżyły i nie chorowały.Na śmietnikach nie mają lepszej.
Jak jakas karma nie "idzie" to ją zalewam gorącą wodą by napuszyła się przez noc. Potem podgrzewam to, dodaje nerki, batony mięsne lub puszki. Nie muszę bawić się w gotowanie ryżu. A karma jak obklei całość to łatwo wchodzi i długo ciepło trzyma. A wymieszana z lepsza na sucho też znikała.
ASK@ pisze:Tak, ale zapłaciłam teraz 55 za worek a to róznica jak ma się 30 bezdomnych do wykarmienia.Zawsze mają w zimę gorace danie+ suche na full.Przy takiej ilości zawsze koneser się trafi na każdą karme.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 698 gości