Ciuchy, kolczyki, książki na zakup karmy!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lip 06, 2012 11:10 Ciuchy, kolczyki, książki na zakup karmy!

Witajcie,

to jest nowy bazarek, którego celem jest zdobycie funduszy dla potrzebujących. Beneficjentki to Ania Rylska oraz p. Hanka z Kątów. dodam potem linki
Po zakończeniu bazarku zysk podzielę na połowę między nie.

Oto fanty:

CIUCHY:
ODZIEŻ DAMSKA:

A1.Kostium kąpielowy Reserved, rozm. S/M, nieużywany, biustonosz: wys. trójkąta 16 cm; majtki: dł. od kroku do samej góry 21 cm :arrow: cena wyw: 10 zł / cena KT: 15 zł Obniżka wyw: 7 zł, kt: 12 zł
Obrazek Obrazek

A2. Top Clockhouse (C&A) rozm. XS, używany, lekko sprany, z własnoręcznie robioną aplikacją z motywem szczura Banksy'ego, nadaje się do prania w temp. do 40 st. C; szer. pod pachami bez rozciągania: 31 cm, dł. przez środek z przodu 43 cm, szer. na samym dole 33 cm :arrow: co łaska Sprzedany: lutra :1luvu:

A3. Bluzka Promod, rozm. S, używana, w bardzo dobrym stanie, świeże kolory, szer. pod pachami 43 cm, dł. przez środek 63 cm, pod biustem (ten element nie jest rozciągliwy) 36 cm :arrow: cena wyw: 7 zł / cena KT: 13 zł Obniżka: wyw: 5 zł kt: 10 zł Sprzedane: arwennna

A5. top obszerny lniany (chyba, obcięta metka) Cache Cache, rozm. M/L, pachy 50 cm, na dole bez ściagania sznurkiem 56 cm, dł. przez środek 43 cm z przodu, z tyłu 48 cm. Jasno zielona :arrow: cena wyw: 10 zł / KT: 15 zł Obniżka: wyw: 7 zł kt: 10 zł
Obrazek Obrazek

ODZIEŻ MĘSKA:

B1.T-shirt czarny, rozm. M, lekko sprana ta czerń, szer. pod pachami: 51 cm, dł. przez środek z tyłu: 66 cm, obwód szyi: 51 cm :arrow: co łaska
Obrazek Obrazek

B2. bokserki Intimissimi, rozm. M, nieużywane, kupiłam w outlecie Intimissimi w ferworze zakupów, po czym w domu dałam je od razu do prania odcinając metki, po to, żeby okazało się, że wzięłam za mały rozmiar... szer. w pasku 38 cm, dł. zewn. brzegu nogawki 26 cm, dł. od kroku do samej góry (mierzone z przodu, wybrzuszone na kolanie) 26 cm :arrow: co łaska wszystkie bokserki mają te same wymiary
niebieskie: Sprzedane: Koki-99

B3. bokserki j.w. granatowe: :arrow: co łaska Sprzedane: Koki-99

B4. bokserki j.w. wiśniowe albo takie fioletowawe, sama nie wiem: :arrow: co łaska Sprzedane: Koki-99

BIŻUTERIA i AKCESORIA:

C2. Naszyjnik Bijou Brigitte, etniczny, nieużywany, bez śladów użytkowania, dł. 21 cm (obwód byłby x2) :arrow: co łaska Sprzedane: madzik85

C5. Bransoletka Stradivarius, kolor stare złoto z brązowym paskiem ze sztucznej skóry, nieużywana, obwód ok 23 cm, szerokość 2 cm :arrow: co łaska sprzedane arwennna

C6. Bransoletka w kwiaty, na zewnątrz kolor fioletowo-granatowy w błękitne kwiaty z różowymi elementami, plastikowa (chyba), ma jakieś drobne ryski, ale nie pozbawiają jej w tych miejscach koloru (widać pod światło), obwód 26 cm, szerokość 3,5 cm :arrow: co łaska
(przy literce A na zdjęciu)
Obrazek

C7. Bransoletka z jasnych drewnianych koralików, polakierowana, na gumce, obwód 21 cm :arrow: co łaska
(przy literce D na zdjęciu)
Obrazek

C8. Bransoletka z ciemnych drewnianych koralików, na gumce, obwód 22 cm :arrow: co łaska
(przy literce C na zdjęciu)
Obrazek

C10. Pierścionek drewniany brązowy, rozm. uniwersalny, średnica 18 mm :arrow: co łaska
Obrazek

C11. Pierścionek ze splecionej gumki brązowej z turkusowymi kamyczkami na górze, Bijou Brigitte, rozm. uniwersalny, rozciągliwy, średnica bez rozciągania: 22 mm :arrow: co łaska Sprzedane: Zofia&Sasza przez Pchli targ

C12. Kolczyki małe, na sztyfcie, kolor miedź, Reserved, :arrow: co łaska
Obrazek

C13. Kolczyki łezki Stradivarius, bigle otwarte, dł. 8 cm :arrow: co łaska
Obrazek

W tej części kolczyki zakupione niedawno na bazarku z myślą o sobie i osobie do obdarowania, ale okazało się, że prezent był nietrafiony, a mnie samej nie wszystkie odpowiadają, więc teraz pójdą w świat, by wspomóc kolejne futerka.
Wszystkie kolczyki mierzę od dziurki w uchu, do dołu ostatniego elementu.

D1. dł. ok. 7,5 cm :arrow: co łaska
Obrazek Obrazek

D4. dł. ok 9 cm :arrow: co łaska
Obrazek

D7. dł. ok 9 cm :arrow: co łaska
Obrazek

D8. dł. 10 cm :arrow: co łaska
Obrazek

D9. dł. ok 12 cm :arrow: co łaska
Obrazek

D10. dł. 10 cm :arrow: co łaska
Obrazek

D11. dł. 11 cm :arrow: co łaska
Obrazek

D12. dł. 11 cm :arrow: co łaska
Obrazek

D14. dł. ok. 6 cm :arrow: co łaska
Obrazek

D15. dł. 10 cm :arrow: co łaska
Obrazek

KSIĄŻKI:
KSIĄŻKI:

G1. "Gdy pies choruje"cz. 1 i 2 - poradnik z GW - cena co łaska
Obrazek
jakoś nie chce mi się wgrać drugie zdjęcie, jak ktoś chce, wyślę mailem.

G5. "Botanika i biologia komórki" podręcznik licealny, co łaska
Obrazek

G6. "Zoologia" podręcznik licealny, co łaska
Obrazek

G7. Zestaw do nauki teorii na prawo jazdy kat. B, - znaki, pytania egzainacyjne z zaznaczonymi odpowiedziami, dwie książeczki z jakiejś gazety z nowymi przepisami, dwie płytki na PC z testami - co łaska
Obrazek

przeniesione z bazarku na koty p. Hanki - ten fanty nadal zbierają pieniądze na karmę dla jurczycowych:

P1. Miłość w Berlinie - Kai Hermann, ja już ją kupiłam używaną, więc okładka ma ślady użytkowania, jest podpisana, w środku stan bdb, cena co łaska
Obrazek

P2. Zapach psiej sierści - Wojciech Żukrowski - (podpisana), trochę stara, więc pożółkłe strony i okładka, stan db, cena co łaska
Obrazek

Zasady:
- fanty wysyłam po otrzymaniu przelewu
- koszt wysyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem pp
- dla chętnych udostępnię link do rozliczenia
- czekam na wpłatę 3 dni - po tym czasie fant wraca na bazarek (chyba, że ustalimy indywidualnie inaczej)

Zapraszam do pomocy.

BUTY:

A7. Japonki firmy bliżej nieokreślonej, kupione na Kanarach celem przekonania się do japonek, ale jak się nie przekonałam, tak się nie przekonam :) rozm. 38, dł. wkładki 24 cm :arrow: co łaska
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Nie sie 05, 2012 12:20 przez Zireael666, łącznie edytowano 9 razy
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Pt lip 06, 2012 15:15 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

czy biustonosz jest usztywniany ? 16 cm szer miseczki ? jak oceniasz ta miseczke b c?
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Pt lip 06, 2012 16:09 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

jest miekki, miska B takie pelne, ew male c, ale to nie moje rozmiary ciezko rzec dokladnie
a 16 cm to wysokosc trojkata
Ostatnio edytowano Pt lip 06, 2012 17:58 przez Zireael666, łącznie edytowano 1 raz

Zireael666

Post » Pt lip 06, 2012 17:57 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

zapraszam, ja akurat jestem po operacji, może mnie nie być na forum kilka dni ale zapraszam.

Zireael666

Post » Pon lip 09, 2012 10:07 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

podrzucę, może ktoś się skusi

Zireael666

Post » Pon lip 09, 2012 19:59 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

zapraszamy na zakupy :)
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto lip 10, 2012 19:32 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

Zapraszam do pomocy kotom!

Zireael666

Post » Śro lip 11, 2012 18:32 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

zapraszam

Zireael666

Post » Śro lip 11, 2012 19:48 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

poproszę a3 i c5 za 5zł :)

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Śro lip 11, 2012 20:25 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

arwennna pisze:poproszę a3 i c5 za 5zł :)

dzięki ;)
a3 zaczynasz za 5 zł - licytacja do soboty do 21 umownie, żeby było równo i wiadomo.
konkurencja Ci raczej nie grozi

a c5 za 5 zł już zapisuję, ale pw jutro rano jeśli to nie problem, bo już nie mam siły :oops:

Zireael666

Post » Pt lip 13, 2012 11:23 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

zapraszam do zakupów!

Zireael666

Post » Nie lip 15, 2012 18:57 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

Zapraszam do zakupów

Przepraszam za opóźnienie: a3 i c5 wędrują do arwennna

Zireael666

Post » Śro lip 18, 2012 18:47 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

zapraszamy na zakupy :kotek:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro lip 18, 2012 20:23 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

dziękuję i ja zapraszam też. Potrzebna kasa!

Zireael666

Post » Czw lip 19, 2012 10:32 Re: Ciuchy, biżu, książki dla A.Rylskiej i p.Hanki z Kątów

Czy bokserki dobrze się rozciągają? Czy możesz jeszcze zmierzyć szer nogawki na samym dole?

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

[następna]