to jest nowy bazarek, którego celem jest zdobycie funduszy dla potrzebujących. Beneficjentki to Ania Rylska oraz p. Hanka z Kątów. dodam potem linki
Po zakończeniu bazarku zysk podzielę na połowę między nie.
Oto fanty:
CIUCHY:
ODZIEŻ DAMSKA:
A1.Kostium kąpielowy Reserved, rozm. S/M, nieużywany, biustonosz: wys. trójkąta 16 cm; majtki: dł. od kroku do samej góry 21 cm

A2. Top Clockhouse (C&A) rozm. XS, używany, lekko sprany, z własnoręcznie robioną aplikacją z motywem szczura Banksy'ego, nadaje się do prania w temp. do 40 st. C; szer. pod pachami bez rozciągania: 31 cm, dł. przez środek z przodu 43 cm, szer. na samym dole 33 cm

A3. Bluzka Promod, rozm. S, używana, w bardzo dobrym stanie, świeże kolory, szer. pod pachami 43 cm, dł. przez środek 63 cm, pod biustem (ten element nie jest rozciągliwy) 36 cm

A5. top obszerny lniany (chyba, obcięta metka) Cache Cache, rozm. M/L, pachy 50 cm, na dole bez ściagania sznurkiem 56 cm, dł. przez środek 43 cm z przodu, z tyłu 48 cm. Jasno zielona

ODZIEŻ MĘSKA:
B1.T-shirt czarny, rozm. M, lekko sprana ta czerń, szer. pod pachami: 51 cm, dł. przez środek z tyłu: 66 cm, obwód szyi: 51 cm

B2. bokserki Intimissimi, rozm. M, nieużywane, kupiłam w outlecie Intimissimi w ferworze zakupów, po czym w domu dałam je od razu do prania odcinając metki, po to, żeby okazało się, że wzięłam za mały rozmiar... szer. w pasku 38 cm, dł. zewn. brzegu nogawki 26 cm, dł. od kroku do samej góry (mierzone z przodu, wybrzuszone na kolanie) 26 cm

niebieskie: Sprzedane: Koki-99
B3. bokserki j.w. granatowe:

B4. bokserki j.w. wiśniowe albo takie fioletowawe, sama nie wiem:

BIŻUTERIA i AKCESORIA:
C2. Naszyjnik Bijou Brigitte, etniczny, nieużywany, bez śladów użytkowania, dł. 21 cm (obwód byłby x2)

C5. Bransoletka Stradivarius, kolor stare złoto z brązowym paskiem ze sztucznej skóry, nieużywana, obwód ok 23 cm, szerokość 2 cm

C6. Bransoletka w kwiaty, na zewnątrz kolor fioletowo-granatowy w błękitne kwiaty z różowymi elementami, plastikowa (chyba), ma jakieś drobne ryski, ale nie pozbawiają jej w tych miejscach koloru (widać pod światło), obwód 26 cm, szerokość 3,5 cm

(przy literce A na zdjęciu)

C7. Bransoletka z jasnych drewnianych koralików, polakierowana, na gumce, obwód 21 cm

(przy literce D na zdjęciu)

C8. Bransoletka z ciemnych drewnianych koralików, na gumce, obwód 22 cm

(przy literce C na zdjęciu)

C10. Pierścionek drewniany brązowy, rozm. uniwersalny, średnica 18 mm

C11. Pierścionek ze splecionej gumki brązowej z turkusowymi kamyczkami na górze, Bijou Brigitte, rozm. uniwersalny, rozciągliwy, średnica bez rozciągania: 22 mm

C12. Kolczyki małe, na sztyfcie, kolor miedź, Reserved,

C13. Kolczyki łezki Stradivarius, bigle otwarte, dł. 8 cm

W tej części kolczyki zakupione niedawno na bazarku z myślą o sobie i osobie do obdarowania, ale okazało się, że prezent był nietrafiony, a mnie samej nie wszystkie odpowiadają, więc teraz pójdą w świat, by wspomóc kolejne futerka.
Wszystkie kolczyki mierzę od dziurki w uchu, do dołu ostatniego elementu.
D1. dł. ok. 7,5 cm

D4. dł. ok 9 cm

D7. dł. ok 9 cm

D8. dł. 10 cm

D9. dł. ok 12 cm

D10. dł. 10 cm

D11. dł. 11 cm

D12. dł. 11 cm

D14. dł. ok. 6 cm

D15. dł. 10 cm

KSIĄŻKI:
KSIĄŻKI:
G1. "Gdy pies choruje"cz. 1 i 2 - poradnik z GW - cena co łaska

jakoś nie chce mi się wgrać drugie zdjęcie, jak ktoś chce, wyślę mailem.
G5. "Botanika i biologia komórki" podręcznik licealny, co łaska

G6. "Zoologia" podręcznik licealny, co łaska

G7. Zestaw do nauki teorii na prawo jazdy kat. B, - znaki, pytania egzainacyjne z zaznaczonymi odpowiedziami, dwie książeczki z jakiejś gazety z nowymi przepisami, dwie płytki na PC z testami - co łaska

przeniesione z bazarku na koty p. Hanki - ten fanty nadal zbierają pieniądze na karmę dla jurczycowych:
P1. Miłość w Berlinie - Kai Hermann, ja już ją kupiłam używaną, więc okładka ma ślady użytkowania, jest podpisana, w środku stan bdb, cena co łaska

P2. Zapach psiej sierści - Wojciech Żukrowski - (podpisana), trochę stara, więc pożółkłe strony i okładka, stan db, cena co łaska

Zasady:
- fanty wysyłam po otrzymaniu przelewu
- koszt wysyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem pp
- dla chętnych udostępnię link do rozliczenia
- czekam na wpłatę 3 dni - po tym czasie fant wraca na bazarek (chyba, że ustalimy indywidualnie inaczej)
Zapraszam do pomocy.
BUTY:
A7. Japonki firmy bliżej nieokreślonej, kupione na Kanarach celem przekonania się do japonek, ale jak się nie przekonałam, tak się nie przekonam