Cyz moze zrobic zdjecie tych donic jak wróce do domu?? bo nie sa za duze.
Moderator: Moderatorzy
olciak84 pisze:Dzieki, bo spadek dostałam piekny ale ze mnie taki ogrodnik jak z koziej dupy traba, chociaz mam dar do kwiatów (Tata zawsze mowl tak), zasusze, przeleje a i tak kwitnai to o wiele lepiej niz normalnie
Angalia pisze:olciak84 pisze:Dzieki, bo spadek dostałam piekny ale ze mnie taki ogrodnik jak z koziej dupy traba, chociaz mam dar do kwiatów (Tata zawsze mowl tak), zasusze, przeleje a i tak kwitnai to o wiele lepiej niz normalnie
Nie ma potrzeby. Wystarczy posadzic mniej roslin
Lidka pisze:Taki piękny bazarek a ja o nim nic nie wiem.
Tylko już chyba niewiele zostało.
Chętnie bym w ciemierniki zainwestowała ale jak to jest z tymi nasionkami. Bo w tym miejscu gdzie je miałam chyba nie było im zbyt dobrze, bo zaden się nie rozsiał a teraz jeszcze zmarniały. Chyba bym musiała sobie jakieś inne miejsce wybrać. Ale z chęcia jeśli jakieś nasiona jeszcze się ostały to je sobie zanabędę. Musze jeszcze raz popatrzeć co zostało.
I czy taki upał jest dobrym okresem dla pobierania, transportowania i sadzenia? Bo może trzebaby troche poczekać.
merlok pisze:Mogę prosić nasiona obu irysów? (Jak można to podwójne porcje, bo nie wiadomo jak się przyjmą)
skarbonka pisze:zapraszamy do pomocy![]()
Angalia pisze:merlok pisze:Mogę prosić nasiona obu irysów? (Jak można to podwójne porcje, bo nie wiadomo jak się przyjmą)
Hm jakich irysów: trawiasty, syberyjski, japoński żółty, japoński biały. Zdecyduj sie i napisz. Ale nasiona jeszcze dojrzewają i potrwa to jeszcze co najmnie 2 tygodnie.
merlok pisze:Angalia pisze:merlok pisze:Mogę prosić nasiona obu irysów? (Jak można to podwójne porcje, bo nie wiadomo jak się przyjmą)
Hm jakich irysów: trawiasty, syberyjski, japoński żółty, japoński biały. Zdecyduj sie i napisz. Ale nasiona jeszcze dojrzewają i potrwa to jeszcze co najmnie 2 tygodnie.
Ok. To wszystkich proszę i dane do przelewu.
Angalia pisze:olciak84 pisze:Takie pytanie: cos do donic na balkonie, by rosło wśród małych iglaczków? najlepiej jakby było cos co wydaje kwiatki. Bo Tata zawsze sadził bratki a teraz to przechodzi w moje łapki i na dobra sprawe sie nie znam
Będę miała w następnym bazarki trojeść rozesłaną ( jasnozielone listki płozące po ziemi i żółte kwiatuszki). Nadaje się też gożdzik kurdybanek. Jest malutki bo tylko 3 cm wysokości, ale sadzonek w tym sezonie już nie mam - wyszły![]()
Ale poszukam co jeszcze by sie nadawało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości