Na carskim dworze - Traktor i Pączek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 07, 2012 20:07 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Słuchajcie człowieki: TAK NIE MOŻE BYĆ! Leżem ja sobie dzisiaj obżarta miensem po same uszy, trawiem spokojnie, a tu podchodzi do mnie ludź z czarnym pudełkiem i mówi: ludki na forum domagajom siem twoich fociów. No to ja mu: a niech się domagajaom, wkupne dwie krowy, byndzie na kolacje. A on durny jakiś, bo zamiast iść po te krowy, to cyka jak ten wariat. Potem Duża powiedziała, że krowa będzie, ale jutro, no to żeśmy usiadły i wybrały dla was focie. Czekam na krowe - Katja.

Obrazek
Obrazek

Stwierdzam, że jestem łapkofilem, bo nic mnie tak nie rozczula, jak malutkie łapki Katji. :1luvu (A TŻ musi popracować nad kadrami. :ryk: )
ObrazekObrazek

sia

Od: Pon maja 07, 2012 7:44

Post » Nie lip 08, 2012 5:26 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Czy mi się wydaje , ale Katja chyba troszkę urosła. Katjuniu dziękujemy za sesję zdjęciową, ech aż łza się w oku kręci
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Nie lip 08, 2012 9:17 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Trudno mi powiedzieć, nadal jest bardzo maleńka. Spędzam z nią wiele czasu, więc nawet gdyby urosła nie zauważyłabym tego. Cioteczki, które ją od miesiąca nie widziały, musiałyby się zjawić i ocenić. :piwa: Mi się wydaje, że jej rośnięcie polega na przybieraniu na masie. :D No i sierść jej się zmienia, zrobiła się trochę bardziej puchata, a to też bardzo wpływa na wygląd.
ObrazekObrazek

sia

Post » Śro lip 11, 2012 17:32 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Jak Katja, czy zaadoptowała się w nowym mieszkaniu :D

Figaro52

Post » Śro lip 11, 2012 18:19 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Nie było z tym najmniejszych problemów. Najbardziej podoba jej się to, że wreszcie może wylegiwać się na parapetach i nie zsuwa jej się z nich tyłek. Hitem jest dolne okno w drzwiach balkonowych - oba kociska przed nim siadają i rozglądają się po włościach. 8) Uprzątnęło się nareszcie największy bałagan i jest miejsce na kicanie, z czego korzystają ile sił w łapach starcza,
W poniedziałek idziemy do pana Czerskiego na kontrolę pysia. :kotek:
ObrazekObrazek

sia

Post » Czw lip 12, 2012 4:55 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Trzymamy kciuki za wizytę u weta, oby już było dobrze :ok:

Figaro52

Post » Pt lip 13, 2012 21:07 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

znalazłam Was :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lip 13, 2012 22:21 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Cześć! I zapraszam do zaglądania. :)
Z nowości mogę dodać tylko, że odwiedził nas znajomy, nocujący u nas, i Katja zamiast schować się za łóżkiem wlazła mu na brzuch i kazała się miziać. 8O Podczas kiedy ja myślałam, że schowa się w najciemniejszym kącie i będzie udawać, że jej nie ma.
A tu zdjęcie, niestety z mojego telefonu, więc o wiele gorszej jakości, a nie z aparatu, obrazujące jak Caryca zaczyna się solidaryzować z Tortem. Przyłapuję ich ostatnio na spaniu obok siebie na kanapie. 8) Link: http://img213.imageshack.us/img213/7119 ... 242567.jpg
ObrazekObrazek

sia

Post » Sob lip 14, 2012 5:33 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Katja u nas szybko się zaprzyjaźniła z innymi kotami, nawet z moim humorzastym Figarem. Widać ,że też powoli kotki zaczynają się aprobować.

Figaro52

Post » Pon lip 16, 2012 18:58 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Obrazek
Obrazek

:1luvu:
ObrazekObrazek

sia

Post » Wto lip 17, 2012 4:46 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Katjunia zawsze uwielbiała siedzieć na parapecie okna :mrgreen: :1luvu:

Figaro52

Post » Wto lip 17, 2012 7:04 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

ładny kawał baby.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lip 18, 2012 17:39 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Tort lata od kwadransa za oliwką. Dureń. A mi dają tabletki. Znowu. Udaję, że nie widzę, bo dają z dobrym żarciem. Pan doktor mówił, że jeszcze trzeba. Lubię tego pana doktóra i panią doktór też, bo mówi, że jestem śliczna. Idem leżeć na parapecie.
ObrazekObrazek

sia

Post » Śro lip 18, 2012 17:41 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

no nie, Ty też podłapałaś manierę kociego pisania? :lol:

pewnie, że jest śliczna. pani doktor dobrze mówi!
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro lip 18, 2012 20:08 Re: Na carskim dworze, czyli Katja i jej uniżona służka (ja)

Ty Katjia to zawsze byłaś ładna i fajna, choć nie lubiem bab to ty byłaś w porząsiu..
Figaro

Figaro52

[poprzednia][następna]