Dziś i jutro jestem na szkoleniu. Wracam jutro wieczorem.
Zaglądajcie tu proszę.
Zapraszam. Może ktoś jeszcze się skusi.

Pieniążki bardzo potrzebne.
Moderator: Moderatorzy
Mulesia pisze:Magda D. pisze:Powiem szczerze, nie miałam jeszcze okazji, ale bardzo chcę się tam wybrać. Przyznam szczerze, że byłam bardziej skupiona na schronisku w Gaju k. Śremu, bo obsługiwało ono naszą gminę, więc psy bezdomne, tudzież z interwencji (również TOZ-owskich) trafiały właśnie tam. Ale do Henrykowa na pewno pojadę, swoją drogą słyszałam dużo dobrego o tym schronisku
Nie wiem, czy jesteś zmotoryzowana, jeśli nie, to gdybyś się wybierała w któryś weekend, to chętnie podwiozę z Leszna.
Magda D. pisze:Mulesia pisze:Magda D. pisze:Powiem szczerze, nie miałam jeszcze okazji, ale bardzo chcę się tam wybrać. Przyznam szczerze, że byłam bardziej skupiona na schronisku w Gaju k. Śremu, bo obsługiwało ono naszą gminę, więc psy bezdomne, tudzież z interwencji (również TOZ-owskich) trafiały właśnie tam. Ale do Henrykowa na pewno pojadę, swoją drogą słyszałam dużo dobrego o tym schronisku
Nie wiem, czy jesteś zmotoryzowana, jeśli nie, to gdybyś się wybierała w któryś weekend, to chętnie podwiozę z Leszna.
No jeszcze prawka się nie dorobiłam - niestety. Planowałam podjechać sobie do Leszna pociągiem, a stamtąd przedostać się jakoś autobusem![]()
Dziękuję za propozycję
Mulesia pisze:dolabra, maneki i Magda D.
Pieniążki dotarły. Dziękuję. Jak tylko będę miała adresy ( Magda D - podaj proszę adres ), wyślę książki.
olciak84 pisze:Chciałam przekazac na aukcje dla Zombie (troszke to egoistyczneale najbardziej bym sie ucieszyła jakby miał z tego "zakupu" jakies ulubione jedzonko): nowy puder do polików: IsaDora
Róż do policzków nr. 22 frosty bordeaux
Na necie cena tego pudru - ok 60 zł - 65 zł.
Jaka autor wątku ustali cene taka uznami jaka forme sprzedazy
jerzykowka pisze:Poproszę nr 3 czyli "Nowe życie".
I oby nowe życie Zombikabyło już zawsze przeszczęśliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości