Róż Isadora, jadalny puder nabłyszczający, książki. Koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 03, 2012 5:26 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Witam.
Dziś i jutro jestem na szkoleniu. Wracam jutro wieczorem.
Zaglądajcie tu proszę.

Zapraszam. Może ktoś jeszcze się skusi. :D
Pieniążki bardzo potrzebne.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto lip 03, 2012 11:03 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Mulesia pisze:
Magda D. pisze:Powiem szczerze, nie miałam jeszcze okazji, ale bardzo chcę się tam wybrać. Przyznam szczerze, że byłam bardziej skupiona na schronisku w Gaju k. Śremu, bo obsługiwało ono naszą gminę, więc psy bezdomne, tudzież z interwencji (również TOZ-owskich) trafiały właśnie tam. Ale do Henrykowa na pewno pojadę, swoją drogą słyszałam dużo dobrego o tym schronisku :)

Nie wiem, czy jesteś zmotoryzowana, jeśli nie, to gdybyś się wybierała w któryś weekend, to chętnie podwiozę z Leszna.

No jeszcze prawka się nie dorobiłam - niestety. Planowałam podjechać sobie do Leszna pociągiem, a stamtąd przedostać się jakoś autobusem :)
Dziękuję za propozycję :)

Magda D.

Od: Sob lip 31, 2010 16:46

Post » Wto lip 03, 2012 11:06 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Chyba ludzie w wakacje książek nie czytają :P

Magda D.

Post » Wto lip 03, 2012 20:26 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Podniosę wątek do góry, może ktoś jeszcze się zdecyduje ;)

Magda D.

Post » Śro lip 04, 2012 16:43 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Magda D. pisze:
Mulesia pisze:
Magda D. pisze:Powiem szczerze, nie miałam jeszcze okazji, ale bardzo chcę się tam wybrać. Przyznam szczerze, że byłam bardziej skupiona na schronisku w Gaju k. Śremu, bo obsługiwało ono naszą gminę, więc psy bezdomne, tudzież z interwencji (również TOZ-owskich) trafiały właśnie tam. Ale do Henrykowa na pewno pojadę, swoją drogą słyszałam dużo dobrego o tym schronisku :)

Nie wiem, czy jesteś zmotoryzowana, jeśli nie, to gdybyś się wybierała w któryś weekend, to chętnie podwiozę z Leszna.

No jeszcze prawka się nie dorobiłam - niestety. Planowałam podjechać sobie do Leszna pociągiem, a stamtąd przedostać się jakoś autobusem :)
Dziękuję za propozycję :)

Numer telefonu podam Ci na PW.

A wracając do bazarku.
Książki są naprawę ciekawe.
Dobra lektura na wakacje :D
Obrazek

Mulesia

Post » Czw lip 05, 2012 20:48 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

dolabra, maneki i Magda D.

Pieniążki dotarły. Dziękuję. Jak tylko będę miała adresy ( Magda D - podaj proszę adres ), wyślę książki.
Obrazek

Mulesia

Post » Czw lip 05, 2012 21:06 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Mulesia pisze:dolabra, maneki i Magda D.

Pieniążki dotarły. Dziękuję. Jak tylko będę miała adresy ( Magda D - podaj proszę adres ), wyślę książki.

mój masz 8) no to teraz nic tylko czekać :D

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Czw lip 05, 2012 22:38 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Chciałam przekazac na aukcje dla Zombie (troszke to egoistyczne ;) ale najbardziej bym sie ucieszyła jakby miał z tego "zakupu" jakies ulubione jedzonko): nowy puder do polików: IsaDora

Róż do policzków nr. 22 frosty bordeaux
Obrazek

Na necie cena tego pudru - ok 60 zł - 65 zł.

Jaka autor wątku ustali cene taka uznam :-) i jaka forme sprzedazy :)

olciak84

Od: Pt cze 22, 2012 16:31

Post » Pt lip 06, 2012 5:40 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

olciak84 pisze:Chciałam przekazac na aukcje dla Zombie (troszke to egoistyczne ;) ale najbardziej bym sie ucieszyła jakby miał z tego "zakupu" jakies ulubione jedzonko): nowy puder do polików: IsaDora

Róż do policzków nr. 22 frosty bordeaux
Obrazek

Na necie cena tego pudru - ok 60 zł - 65 zł.

Jaka autor wątku ustali cene taka uznam :-) i jaka forme sprzedazy :)

Dziękuję pięknie. :1luvu:
Wrzucę ofertę do pierwszego wątku.

Myślę, że najlepiej zrobić licytację z terminem 7 dni.
Zaczęłabym od połowy ceny - 30 zł ( jako wywoławcza ).

Napisz tylko, czy propozycja cenowa Ci odpowiada.

Rozumiem, że pieniążki poszłyby bezpośrednio na konto zwierzęcego sos, ale co z kosztami wysyłki ? ( myślę, że z zabezpieczeniem trzeba liczyć jakieś 5 zł kosztów )
Obrazek

Mulesia

Post » Pt lip 06, 2012 7:16 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Jaki sposób i cena to Wasza decyzja. ja biore koszty na siebie, ale jak to egoistka ;) policzcie plus 5 zł (więcej papu bedzie :P) mi tylko prosze podac adres wysyłki osoby która wygrała :)

olciak84

Post » Pt lip 06, 2012 8:53 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Co do pieniedzy - to również mnie omija :-). Niech idzie od razu na to konto co trzeba :-)

olciak84

Post » Pt lip 06, 2012 9:16 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

Poproszę nr 3 czyli "Nowe życie".
I oby nowe życie Zombika :1luvu: było już zawsze przeszczęśliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 06, 2012 20:39 Re: Książki na wakacje - dla Zombie i kotki po wypadku

jerzykowka pisze:Poproszę nr 3 czyli "Nowe życie".
I oby nowe życie Zombika :1luvu: było już zawsze przeszczęśliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ślicznie dziękuję. :1luvu:
Zaraz wysyłam PW.
Obrazek

Mulesia

Post » Nie lip 08, 2012 8:32 Re: Książki dla Zombie i kotki po wypadku + róż Isadora dla

Pozwolę sobie zaprosić z rana na bazarek. :D

Prośba. Dziewczyny podajcie adresy.
Jeśli do jutra nie dostanę, to wysyłam książki na razie tylko do maneki i dolabry ( chciałam razem, bo na pocztę muszę jechać do sąsiedniej miejscowości ).
Obrazek

Mulesia

Post » Pon lip 09, 2012 12:18 Re: Książki+ róż Isadora dla Zombie i kotki po wypadku

Trochę się ociągałam z podaniem adresu, ale przez kilka dni nie miałam dostępu do neta.
Jeśli chodzi o ten mój skromny zakup, to jak wcześniej wspomniałam proszę, żeby tę kwotę przekazać dla Zombie (trochę byłoby nie fair dorzucać tę parę złotych do wspólnego worka, a potem dzielić to na pół, dla "mojej" kotki).

Jeśli chodzi o aukcję, to mam małe zapytanie - rozumiem, że jeśli chciałabym sprzedać coś od siebie z pożytkiem dla zwierząt, to mogę śmiało zrobić bazarek, albo dorzucić coś do wątku? Ustalam wtedy po prostu formę płatności i sprawdzam koszty wysyłki? Znalazłoby się u mnie parę książek w bardzo dobrym stanie, które mogłabym wystawić na aukcję.
Ostatnio edytowano Pon lip 09, 2012 12:29 przez Magda D., łącznie edytowano 1 raz

Magda D.

[poprzednia][następna]