Czy ta dziewczyna z Legionowa jakoś się odezwała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:skorpio pisze:Jeżeli nie będzie nikogo na jutro wieczór to mogę podjechać do chatki. Tylko nie mam zielonego pojęcia jakie leki i komu dać:( Nie wspominając, że nie znam wielu kotów:(
Dzięki za chęci, leków jest chyba sporo, przyjadę jutro wieczorem na dyżur.
Oczywiście zapraszam do pomocy, rąk do miziania nigdy za dużo
skorpio pisze:The Szops pisze:skorpio pisze:Jeżeli nie będzie nikogo na jutro wieczór to mogę podjechać do chatki. Tylko nie mam zielonego pojęcia jakie leki i komu dać:( Nie wspominając, że nie znam wielu kotów:(
Dzięki za chęci, leków jest chyba sporo, przyjadę jutro wieczorem na dyżur.
Oczywiście zapraszam do pomocy, rąk do miziania nigdy za dużo
Postaram się! Są jakies pilne potrzeby w karmach? Bo mogę coś zakupić?
wiesiak pisze:
Kuwety były z samymi sikami i duze ilosci lużnej kupy Ziutka. Trzeba dokładnie czyścić 2razy dziennie i dać wiecej piasku bo koty nie miały gdzie się załatwiać. Jak posprzątałam to wszystkie zaczęły się załatwiać-chyba trzymaly i czekały na czysty piach.
wiesiak pisze: Jeżeli mogę poinformować o karmach
Bardzo potrzebny jest suchy intensinal dla Ziutka.Tylko to nie jest tanie bo to karma specjalistyczna .
Dla kotów pokarm suchy nie kolorowany coś typu Puryna ONE itp.
Kasiekkasiek pisze:Poniedziałek rano i wtorek rano
Zacznę trochę nietypowo. Słońce tak rano prazy ze nie da się nakociarni wytrzymać o 7.30 to był już koszmar. Koty umęczone najgorzej znosił to Fuks chcial biedny się zakopać .Jadzia latem przyniosła zaslony do okien aby były zaslonięte okna przed slońcem. Jak ich nie ma to mogą być jakieś stare przescieradła byle te okna zaslonić.Mozna je wtedy namaczać wodą by bylo powietrze wilgotniejsze.
Mara S pisze:Po wecie:
- Fuks - kontynuacja leczenia jak było aż do środy, kiedy to ma na czczo przyjechac na kontrolę, gardlo nadal trochę czerwone, wszystkie węzły chłonne powiększone - pytanie do Alienor czy od czasu ostatnich testów FIV/FeLV (październik) miał kontakt z innymi kotami![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], MojaMigotka, MruczkiRządzą, puszatek i 375 gości