Zakochałam się w piasku drewnianym Zdecydowanie mniej się roznosi, a poza tym wcale nie śmierdzi (czego się bałam). Badylek przyszedł się dzisiaj przywitać rano i pomruczeć czego od miesiąca nie robił (myślałam, że jest obrażony bo mało w domu byłam, ale może to była kwestia samopoczucia?)
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
Goooorąąąąąąąącoooo Leżę wywalając brzuszek, marudzę o ŚWIEŻE jedzenie, a Duża mi je dostarcza (trochę marudząc pod nosem kiedy patrzy na to ile NIEŚWIEŻEGO się marnuje Badylek tuczony
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
Ktoś może mi powiedzieć, co jest w tym wstrętnym whiskasie, że Badylek jako jedyne takie saszetki pożera w całości? Były RC, Bozitki, Animondy, Felixy, Gourmety... Jedyne co zje w praktycznie każdej ilości to Whiskas.
Cóż, ważne, że je...
Miau! Czuję się w miarę, mamy szklarnię w mieszkaniu bo ocieplają budynek i zakleili okna Duża mówi, że się martwi, czy my się tam nie udusimy za dnia, ale nic poradzić nie może Zjadłem wczoraj 3 saszetki, kupki robię, Duża mówi, że się sprawdzimy w poniedziałek lub wtorek u weterynarza Badylek sprawozdawca