Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olciak84 pisze:bym sie chetnie wlasnie o tej karmie dla kociat dowiedziała cos wiecej.
olciak84 pisze:Ja mam te koty po tyfusie i nie wsyzstko moga jesc
INGREDIENTS
Cereals (minimum of 3% of rice), meats and animal by-products, vegetable by-products, fats and oils, fish and fish by-products (minimum of 3% in the heart shaped croquettes), minerals. Contains colouring, antioxidants and preservatives: EC additives.
NITKA/KARINKA pisze:olciak84 pisze:bym sie chetnie wlasnie o tej karmie dla kociat dowiedziała cos wiecej.
Nigdzie nie pisze, że jest karma dla kociąt.
jest link do karmy dla szczeniąt i dwa do karmy dla kotów dorosłych.olciak84 pisze:Ja mam te koty po tyfusie i nie wsyzstko moga jesc
Nie dawałabym domowym kotom po PP tej karmy.
Chyba bałabym się to dać jakiemukolwiek kotu![]()
Jedyny plus to bardzo niska cena - 2,75 za kg
Najtańszy Whiskas kosztuje 7,50 za kg.INGREDIENTS
Cereals (minimum of 3% of rice), meats and animal by-products, vegetable by-products, fats and oils, fish and fish by-products (minimum of 3% in the heart shaped croquettes), minerals. Contains colouring, antioxidants and preservatives: EC additives.
na pierwszym miejscu zboża ( jakie? 3% to ryż)
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (też brak bliższych informacji)
im dalej tym gorzej
produkty pochodzenia roślinnego (jakie)
tłuszcze i oleje (jakie?)
barwiona i konserwowana.
rene010 pisze:NITKA/KARINKA pisze:olciak84 pisze:bym sie chetnie wlasnie o tej karmie dla kociat dowiedziała cos wiecej.
Nigdzie nie pisze, że jest karma dla kociąt.
jest link do karmy dla szczeniąt i dwa do karmy dla kotów dorosłych.olciak84 pisze:Ja mam te koty po tyfusie i nie wsyzstko moga jesc
Nie dawałabym domowym kotom po PP tej karmy.
Chyba bałabym się to dać jakiemukolwiek kotu![]()
Jedyny plus to bardzo niska cena - 2,75 za kg
Najtańszy Whiskas kosztuje 7,50 za kg.INGREDIENTS
na pierwszym miejscu zboża ( jakie? 3% to ryż)
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (też brak bliższych informacji)
im dalej tym gorzej
produkty pochodzenia roślinnego (jakie)
tłuszcze i oleje (jakie?)
barwiona i konserwowana.
Czyli karma raczej dla kotów bez chorobowych przypadłości.
Niema co ryzykować u nerkowców, wątrobowców i białaczkowców
lidka02 pisze:DOSTAŁAM KARMĘ I RADZE JEJ NIE KUPOWAĆ SZKODA KASY I KOTÓW !!!!!!!!!!! Karme dostałam i nie jestem zadowolona kotą na zdrowie ona nie pujdzie , a zapach taki nie ładny nie moge go z niczym skojarzyć .Żałuje że to kupiłam najlepiej było by ją wyrzucić , nie powinni tego sprzedawać takie jest moje zdanie ...Będę ją mieszała z inną albo jak koty nie będą jadły to wywalę ..Mogłam kupić za to wór kitiketa już koty by były zadowolone strata kasy uwierzcie ..
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:DOSTAŁAM KARMĘ I RADZE JEJ NIE KUPOWAĆ SZKODA KASY I KOTÓW !!!!!!!!!!! Karme dostałam i nie jestem zadowolona kotą na zdrowie ona nie pujdzie , a zapach taki nie ładny nie moge go z niczym skojarzyć .Żałuje że to kupiłam najlepiej było by ją wyrzucić , nie powinni tego sprzedawać takie jest moje zdanie ...Będę ją mieszała z inną albo jak koty nie będą jadły to wywalę ..Mogłam kupić za to wór kitiketa już koty by były zadowolone strata kasy uwierzcie ..
Niech to szlag![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 809 gości