Choć tyle mogę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:
Danusiu masz urocze dziecko. Robiłyśmy co można było zrobić. Obeszłam jeszcze raz te miejsca gdzie porozwieszałyśmy ogłoszenia i widziałam że ludzie czytają. Jeżeli Wenus jest jeszcze w tych okolicach to ktoś musi ją zauważyć. Jeżeli....
Szkoda że tak dużo czasu zostało zmarnowane, nigdy tego nie zrozumiem.![]()
kropkaXL pisze:Podrzucę watek,bo duzaWenus zaglada na forum(dzisiaj tez) ,a moze watku nie może znaleźć
meksykanka pisze:DużaWenus czuje się teraz osaczona. To naprawdę nie sprzyja ani jej, ani kotce, ani stmosferze na tym forum czy wątku...
Proszę, pomyślmy, co jeszcze można zrobić, a nie zapędzajmy w kozi róg dużejWenus, która teraz na pewno boi się odezwać...
Marzenia11 pisze:Tylko skąd macie pewnośc ze duzaWenus nie szuka kotki? Bo z wypowiedzi w tym wątku to nie wynika. Chyba że wiecie coś czego tu nie ma napisane wtedy ok.
I skąd takie przekonanie, ze ktoś ma obowiązek pisac w wątku? owszem, to miłe, potrzebne, sama piszę tym bardziej jak mam kłopoty, bo wątek moze i często jest źródłem wielkiego wsparcia i zrozumienia. Ale niestety takiej rekacji się obawiałam - po tym jak były komentowane posty duzaWenus.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 65 gości