Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:hD jest bardziej zbilansowany , czyli lepiej działa i taki jedzą Rudolf, Eustachy, Szłapek, Maja i Miki i bardzo dobrze na nie działa![]()
Nie wiem co to jest alusal, a Marcelek ma tylko jeden ząb i suchego nie da rady a je mięsko drobno pokrojone i shebe i gourmeta .
bulba pisze:Dzień dobry JustynkoNie było mnie przez kilka dni, bo miałam wyjazd służbowy. Teraz muszę nadrobić zaległości i poczytać, co tam u Was
marivel pisze:Justa&Zwierzaki pisze:hD jest bardziej zbilansowany , czyli lepiej działa i taki jedzą Rudolf, Eustachy, Szłapek, Maja i Miki i bardzo dobrze na nie działa![]()
Nie wiem co to jest alusal, a Marcelek ma tylko jeden ząb i suchego nie da rady a je mięsko drobno pokrojone i shebe i gourmeta .
o Alusalu przeczytasz w KOTACH NERKOWYCH I CUKRZYCOWYCH - pisał tam PCIMOLKI, to jest tani dodatek do jedzenia, nie zmienia smaku i wyłapuje fosfor, ja tak w skrócie, w watku jest merytorycznie. Poczytajj, spytaj wetki i ew. dodawaj chłopczykowi do mieska.
Podeślę Ci suchego Utinary, dziś nie zdąze zamówic, ale jutro pojutrze spróbuje
maluszek jest prześliczny
Kociara82 pisze:ciotki nie bylo chwile bo net sie zbuntowal (jak sie ma ubuntu to wszystko jest mozliwe), od jakiegos czasu co weekend takie niespodzianki rozne mamy, a jeszcze cioteczka zaniemogla troche...
Cioteczka nie mogla wpasc w weekend mimo szczerych checi, ale odbijemy to sobie albo jeszcze w tym tygodniu albo w nastepny weekend, zalezy jak tam z czasem sie pouklada. Ale na pewno sobie odbijemy
Mam dla mrusiow zaklepane u kolezanki kilka plastikowych miseczek, moze sie przydadza, jak nie wam, to moze Duza da bezdomniaczkom![]()
Buziam cala gromadke i ide sie polozyc, bo jeszcze nie doszlam do siebie tak calkiem.
TygrysA ja myslalam, ze Ty mnie kochasz, zawsze mnie zasypujesz czulosciami jak przychodze, ani na krok nie odstepujesz, buziaki mi dajesz niesamowicie slodkie.... myslalam, ze to z milosci, a Ty... Ty wolisz Laryske
A ja tak Cie kocham bardzo... coz... lepiej kochac kota bez wzajemnosci niz nie kochac kotow wcale, prawda, skarby?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1077 gości