TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2012 0:52 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Marcelek po podaniu kroplówki je mięsko :)
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lip 02, 2012 17:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Dzień dobry Justynko :1luvu: Nie było mnie przez kilka dni, bo miałam wyjazd służbowy. Teraz muszę nadrobić zaległości i poczytać, co tam u Was :)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lip 02, 2012 18:46 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Tygrysek zakochany w Larysce :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 02, 2012 19:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

phantasmagori pisze:Tygrysek zakochany w Larysce :D

Przepiękny duet :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lip 02, 2012 20:06 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Justa&Zwierzaki pisze:hD jest bardziej zbilansowany , czyli lepiej działa i taki jedzą Rudolf, Eustachy, Szłapek, Maja i Miki i bardzo dobrze na nie działa :ok:
Nie wiem co to jest alusal :oops: , a Marcelek ma tylko jeden ząb i suchego nie da rady a je mięsko drobno pokrojone i shebe i gourmeta .

o Alusalu przeczytasz w KOTACH NERKOWYCH I CUKRZYCOWYCH - pisał tam PCIMOLKI, to jest tani dodatek do jedzenia, nie zmienia smaku i wyłapuje fosfor, ja tak w skrócie, w watku jest merytorycznie. Poczytajj, spytaj wetki i ew. dodawaj chłopczykowi do mieska.

Podeślę Ci suchego Utinary, dziś nie zdąze zamówic, ale jutro pojutrze spróbuje

maluszek jest prześliczny :1luvu:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pon lip 02, 2012 21:06 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

ciotki nie bylo chwile bo net sie zbuntowal (jak sie ma ubuntu to wszystko jest mozliwe), od jakiegos czasu co weekend takie niespodzianki rozne mamy, a jeszcze cioteczka zaniemogla troche...
Cioteczka nie mogla wpasc w weekend mimo szczerych checi, ale odbijemy to sobie albo jeszcze w tym tygodniu albo w nastepny weekend, zalezy jak tam z czasem sie pouklada. Ale na pewno sobie odbijemy :)
Mam dla mrusiow zaklepane u kolezanki kilka plastikowych miseczek, moze sie przydadza, jak nie wam, to moze Duza da bezdomniaczkom :ok:
Buziam cala gromadke i ide sie polozyc, bo jeszcze nie doszlam do siebie tak calkiem.

Tygrys :( A ja myslalam, ze Ty mnie kochasz, zawsze mnie zasypujesz czulosciami jak przychodze, ani na krok nie odstepujesz, buziaki mi dajesz niesamowicie slodkie.... myslalam, ze to z milosci, a Ty... Ty wolisz Laryske :(
A ja tak Cie kocham bardzo... coz... lepiej kochac kota bez wzajemnosci niz nie kochac kotow wcale, prawda, skarby? :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lip 02, 2012 21:19 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Wieczorne karmienie. Tam gdzie Laryska, tam i Tygrysek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 02, 2012 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

no, ewidentnie Tygrys zakochany na zaboj :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 21:23 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Przystojniak Rudolf :1luvu:
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 02, 2012 21:25 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

W tym największy jest ambaras....
Tygrysek kocha Laryskę, Laryska kocha Rudolfa, Rudolf zaś w uczuciach zmienny jest :roll: :wink:
No i kto kocha Tygryska, oprócz Pańci oczywiście :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 02, 2012 21:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Rudolf, no no :ok: :ok: niezle ciasteczko :)

jak to kto kocha Tygryska?!
Ja kocham Tygrysia bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 21:33 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Idąc dalej tropem wzajemności, bo kółko musi się zamknąć... Kto kocha Kociarę82 :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 02, 2012 21:47 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

bulba pisze:Dzień dobry Justynko :1luvu: Nie było mnie przez kilka dni, bo miałam wyjazd służbowy. Teraz muszę nadrobić zaległości i poczytać, co tam u Was :)

Witaj kochana cioteczko :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lip 02, 2012 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

marivel pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:hD jest bardziej zbilansowany , czyli lepiej działa i taki jedzą Rudolf, Eustachy, Szłapek, Maja i Miki i bardzo dobrze na nie działa :ok:
Nie wiem co to jest alusal :oops: , a Marcelek ma tylko jeden ząb i suchego nie da rady a je mięsko drobno pokrojone i shebe i gourmeta .

o Alusalu przeczytasz w KOTACH NERKOWYCH I CUKRZYCOWYCH - pisał tam PCIMOLKI, to jest tani dodatek do jedzenia, nie zmienia smaku i wyłapuje fosfor, ja tak w skrócie, w watku jest merytorycznie. Poczytajj, spytaj wetki i ew. dodawaj chłopczykowi do mieska.

Podeślę Ci suchego Utinary, dziś nie zdąze zamówic, ale jutro pojutrze spróbuje

maluszek jest prześliczny :1luvu:

Zapytam jutro weta o ten alusal :)
Bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lip 02, 2012 21:52 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Marcel chore nerki:( ,Rudolf na Urinary

Kociara82 pisze:ciotki nie bylo chwile bo net sie zbuntowal (jak sie ma ubuntu to wszystko jest mozliwe), od jakiegos czasu co weekend takie niespodzianki rozne mamy, a jeszcze cioteczka zaniemogla troche...
Cioteczka nie mogla wpasc w weekend mimo szczerych checi, ale odbijemy to sobie albo jeszcze w tym tygodniu albo w nastepny weekend, zalezy jak tam z czasem sie pouklada. Ale na pewno sobie odbijemy :)
Mam dla mrusiow zaklepane u kolezanki kilka plastikowych miseczek, moze sie przydadza, jak nie wam, to moze Duza da bezdomniaczkom :ok:
Buziam cala gromadke i ide sie polozyc, bo jeszcze nie doszlam do siebie tak calkiem.

Tygrys :( A ja myslalam, ze Ty mnie kochasz, zawsze mnie zasypujesz czulosciami jak przychodze, ani na krok nie odstepujesz, buziaki mi dajesz niesamowicie slodkie.... myslalam, ze to z milosci, a Ty... Ty wolisz Laryske :(
A ja tak Cie kocham bardzo... coz... lepiej kochac kota bez wzajemnosci niz nie kochac kotow wcale, prawda, skarby? :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A w który weekand wpadnie :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]