Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:MYCIE PODŁOGI ?!
Naprawdę dziwnie mi o tym pisać, ale niestety muszę. Moi Drodzy, bardzo proszę by każda osoba która wymyje podłogę, wytarła do sucha ręcznikiem podłogę, bo:
WILGOĆ SIĘ UTRZYMUJE, A CO ZA TYM SMRUD!
Weszłam ok 10 rano i wciąż podłoga była mokra, tak nie może być. Do tego proszę by w miarę możliwości wymywać też pod transporterami, w toalecie, pod koszami w wolierze i koniecznie wycierać do SUCHA!
Po czym należy dany ręcznik wyprać ręcznie w misce, w zlewozmywaku i rozwiesić na barierce na zewnątrz.
Axa76 pisze:No właśnie, nie podlało Was tam? Bo przez całą noc raczej powinno wyschnąć, zwłaszcza latem...
herzpl pisze:Axa76 pisze:No właśnie, nie podlało Was tam? Bo przez całą noc raczej powinno wyschnąć, zwłaszcza latem...
co ty tak lalo ze moja sztuczna trawa na balkonoie w pelnym sloncu nie dala rady jest mokra do teraz
Axa76 pisze:herzpl pisze:Axa76 pisze:No właśnie, nie podlało Was tam? Bo przez całą noc raczej powinno wyschnąć, zwłaszcza latem...
co ty tak lalo ze moja sztuczna trawa na balkonoie w pelnym sloncu nie dala rady jest mokra do teraz
No no, dlatego pytam, czy to nie od zalania, a nie od mycia - przecież chyba nie leje się całego wiadra wody przy myciu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 751 gości