BABINIEC: Lola & Pixi & Mila część II.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2012 14:40 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

Też bym się martwiła czy ktoś dobrze będzie doglądał kotów, ale też strasznie bym chciała odpocząć i wyjechać :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon lip 02, 2012 19:03 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

A ja odpoczywam prawie miesiąc. I dobrze mi z tym... :oops:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon lip 02, 2012 19:08 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

sunshine pisze:A ja odpoczywam prawie miesiąc. I dobrze mi z tym... :oops:

Szczerze zazdroszczę, bo ja już wysiadam powoli a urlop dopiero w sierpniu i tylko 2 tygodnie :evil: :(
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon lip 02, 2012 19:10 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

A tak w ogóle, to karola może przed wyjazdem zrobisz nam małą ucztę dla oczu i ducha i jakieś fotki koteczek zapodasz ?

Zrobiłabyś mi frajdę , naprawdę .... :D :kotek: :kotek: :kotek:

kwinta

Post » Pon lip 02, 2012 19:34 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

shalom pisze:Też bym się martwiła czy ktoś dobrze będzie doglądał kotów, ale też strasznie bym chciała odpocząć i wyjechać :roll:

No ja też się martwię, choć i tak sądzę, że opieka dochodząca jest lepszym rozwiązaniem niż hotel dla zwierząt, jeszcze by pomyślały, że je porzuciłam. :? A sam stres w nowym miejscu, w nowych zapachach, pewnie byłby ogromny, a tak to będą chociaż przez cały czas u siebie.

kwinta pisze:A tak w ogóle, to karola może przed wyjazdem zrobisz nam małą ucztę dla oczu i ducha i jakieś fotki koteczek zapodasz ?

Zrobiłabyś mi frajdę , naprawdę .... :D :kotek: :kotek: :kotek:

Dobrze, do końca tygodnia jak modelki zechcą współpracować postaram się wkleić jakieś zdjęcia :) .

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Śro lip 04, 2012 22:42 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

Wedle życzenia będzie trochę fot towarzyszek z wąsami. :) 2 z 3 zaprezentują również uzębienie 8) .

Najpierw Pierwokotna w wersji łagodnej-dystyngowanej - wykazała się dużą łaskawością i nie odwróciła się od razu dupiną widząc mierzący w nią aparat, ale prędko ją ta sesja znudziła ;) :

ObrazekUploaded at ImageFra.me

Pixi vel Bułeczka vel Pączek :) :

Milena vel Cukiereczek :) :

Paczymy .

karola7

Post » Czw lip 05, 2012 7:52 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

Cudne Dziewczyny :1luvu:
Jak ja lubię fotki uzębienia :oops:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw lip 05, 2012 8:33 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

Śliczne Panienki :P
I jakie ząbki mają piękne
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw lip 05, 2012 9:01 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

karola7 pisze:

A to? Do zacałowania ten niedomknięty, różowy pysio :1luvu:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw lip 05, 2012 9:44 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

Jak zobaczyłam zdjęcia panieniek siedzących w otwartym oknie, to przypomniało mi się, że miałam Cię zapytać o moskitierę. Czy da się zamknąć okno gdy moskitiera jest zamontowana oraz czy tą moskitierę przykłada się do okna jakby od zewnętrznej strony, a od wewnątrz tylko blokuje metalowymi zapadkami? Pytam bo zastanawiam się właśnie czy mój Tż dałby radę sam zrobić taką moskitierę czy muszę ją zamówić u profesjonalistów :roll:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw lip 05, 2012 10:57 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

Ale śliczne zdjęcia kotuń. Radość dla oczu. :love: :love: :love:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw lip 05, 2012 18:36 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

Dziękujemy za komplementy :1luvu: :mrgreen: .

Beasia - tak oczywiście okno normalnie się zamyka, moskitierę z siatką przykłada się na zewnątrz, a od wewnątrz mocowana jest na uszczelce okiennej. Ja jestem z niej bardzo zadowolona, szkoda tylko, że nie było możliwości zrobienia moskitiery z siatką o większych oczkach.

No i jesteśmy już po wizycie opiekunki, która zajmie się kotusiami na czas wyjazdu. Pixi oczywiście chodząca otwartość od razu złapała kontakt, a jak została jeszcze poczęstowana kabanoskiem to lody zostały na dobre przełamane - przekupna to ona jest :twisted:. Mila i Lola dystans, ale to było do przewidzenia.
Boszzz zaczynam odczuwać, że się denerwuję, że się martwię i że już za nimi tęsknię !! Aaa.

karola7

Post » Czw lip 05, 2012 19:12 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

Cudne te twoje koteczki karola, przecudne :D :1luvu:
One też będą tęsknić za Tobą, jestem pewna ale cóż, wytrzymają i one i Ty a potem będzie tyle radości po powrocie, albo i nie, jak się poobrażają heheheh :lol:

Mila trzyma dystans w stosunku do obcych ? A myślałam, że ta najmłodsza rozrabiara lgnie do każdego kto się pojawi...

karola a jeśli chodzi o moskitierę, to dlaczego wolałabyś żeby miała większe oczka ?
One chyba mają cm/cm czy mi się wydaje ? Wlatują muchy i komary ?
Ja mam bardzo malutkie oczka i siatka nie jest metalowa tylko jakieś tworzywo i mam oczy wokół głowy, coby się Marcel na niej nie powiesił bo nie mam pewności, czy nie wyleci razem z moskitierą.
Wolałabym taką jak Twoja, ale mam co mam....

Buziaki dla futerek :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek:

kwinta

Post » Czw lip 05, 2012 19:33 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

A z Milą to jest różne, ona ogólnie jest dość odważna, ale jak widzi/czuje kogoś po raz pierwszy to potrzebuje trochę czasu na zapoznanie się, bo Pixi to od razu leci do każdego, a jak jeszcze ktoś pachnie kotami i częstuje przysmakami to już w ogóle - przyjaciel od serca ;) .
Myślę, że jak zakumają kto karmi to też poczują większą sympatię ;) .

No tak przez siatkę wlatują wszelkie owady, ale myślę, że jakby oczka były większe to i widoczność przez nie byłaby lepsza. Mimo iż otwory mają cm/cm to i tak wydaje mi się dość gęsta.

A mnie towarzyszą sprzeczne emocje - cieszę się na wyjazd i martwię się o koty, a będę naprawdę daleko, więc nawet gdyby coś to...echh.
No na serio chciałabym czasami mieć charakter np. hmm mojego brata, ten to się naprawdę niczym nie przejmuje. Miał obronę teraz, dzwonię do tego pajaca, myślę pewnie zestresowany, pocieszę, podtrzymam na duchu, a ten co - luzzz siostra, luzzzz. :twisted: A naprawdę nie należał do najpilniejszych studentów na roku :twisted: . A mnie czacha paruje, emocje, nerwy, ja wiem, że różnimy się budową mózgu, ale no bez kitu, żeby aż tak!
Musi być dobrze, tej wersji się trzymam!! :ok:

karola7

Post » Czw lip 05, 2012 21:26 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Pixi kończy 2 l

karola, bardzo dobrze Cię rozumiem, bo jestem taka sama ....

Kiedyś miałam miniaturową sznaucerkę i wyjechałam na urlop do Egiptu na 2 tygodnie a ona została w domu mojej przyjaciółki, który znała od szczeniaka.
Boże, co ja się namartwiłam, nadzwoniłam, nagadałam .... :roll:
Tak już mam i się nie zmienię, a na urlop od czasu do czasu trzeba wyjechać, choć ja ten urlop zapamiętałam tak trochę "pod psem" .... :wink:

Najważniejsze, żeby osoba która przyjdzie do koteczek trochę z nimi posiedziała, pogadała, pobawiła się. Będzie im łatwiej znieść tęsknotę za Tobą ...

Trzymaj się, choć wiem jak będzie Ci czasami ciężko bo je po prostu kochasz, a one kochają CIEBIE :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek:

Napisz jeszcze co nieco przed wyjazdem OK ? :D

kwinta

[poprzednia][następna]