Ledwo widzę, ale pocieszam się, że to na mnie jednak trafiło - jakbym komuś taką bombę podrzuciła, to chyba by mnie sumienie zeżarło
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:Do wczoraj dostawała kroplówkę ze schabem, dziś schab się skończył, więc tylko NaCl z glukozą.
Będę u weta to podpytam, ale w takim stanie intensywnie działających wzmacniaczy też nie można, zdaje się, podawać
Pozostałe dostaną pewnie Lydium na dobry początek. Co dalej, to zobaczymy.
OKI pisze:
Mój p. dr zrobił![]()
![]()
i powiedział: "Duża rzecz... duża rzecz pani, Olgo... nie mam pojęcia, w życiu nie widziałem, nie słyszałem, nie mam pojęcia..." i odesłał do dr Jodkowskiej
![]()
To na focie to jest ropa, ale po zdjęciu tej ropy pod spodem pokazała się goła kość, tak z pół cm w górę od zębów gołej kościI tak wygląda góra i dół z obu stron. Od środka silne zapalenie "tylko". Ogólnie wet stwierdził, że jakby to było z jednej strony, to by uznał, że kot ogryzał jakiś drut kolczasty
![]()
Na szczęście u czarnych uznał, że nie ma co panikować, Wit ma lekki stan zapalny dziąseł i "te zęby jakieś dziwne", ale nic co u kociaka z jego pochodzeniem by niepokoiło.
W końcu pochodzenie "muranowskie" zobowiązujeCiekawe, czy tu jest jakiś normalny i zdrowy kot? Szwindel się nie liczy
![]()
Ogólnie Wit i Witalis są w porządku w paszczach i pozapyszcznie też. Miron wymaga konsultacji na cito
Poza tym rwie mi się net, więc jak zniknę, to tylko net, chlastać się będę później
OKI pisze:Lipa to mało powiedziane![]()
Udało mi się zapisać do dr Jodkowskiej na ten czwartek, na 18:30. Szybko przynajmniej
Edit: 85,0
_ogonek_ pisze:OKI pisze:Lipa to mało powiedziane![]()
Udało mi się zapisać do dr Jodkowskiej na ten czwartek, na 18:30. Szybko przynajmniej
Edit: 85,0
Co 85 ? Kaska wyszła następna?
Wystawiam bazarro jutro, dzisiaj jestem żywym trupem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 128 gości