Polecam lekturę z 1 strony wątkukatarzynka25 pisze:Witajcie, mam problem z badaniem glukozy u mojego kota.
Część 4: Monitoring glukometrem
viewtopic.php?p=8708280#p8708280
warto czytać
ocho. jest kolejny rekordzista. 7 lat to jest coś
Moderator: Moderatorzy
Polecam lekturę z 1 strony wątkukatarzynka25 pisze:Witajcie, mam problem z badaniem glukozy u mojego kota.
Kocurro pisze:znaczenie rzadziej się tak dzieje jak dzienną dawkę jedzenia podzieliłam na cztery porcje, a nie na dwie lub trzyAvian pisze:Dziś rano Agatka PRE 330, wiec spokojnie nakarmiłam i dałam 0,75 jedn...Pojechałam odwiedzić mojego adoptusia, wróciłam po 5 godzinach, mierzę, a tu oops, 51![]()
No takiego spadku to się nie spodziewałam ...
Kocurro pisze:Avian pisze:Ja też trzymam insulinę w lodówce. Na razie używam drugi miesiąc i mam nadzieje, ze będzie zdatna do użytku az do skończenia fiolki.
Dziś rano Agatka PRE 330, wiec spokojnie nakarmiłam i dałam 0,75 jedn.
Pojechałam odwiedzić mojego adoptusia, wróciłam po 5 godzinach, mierzę, a tu oops, 51![]()
No takiego spadku to się nie spodziewałam ...
Śniadanie normalnie zjedzone, w ciągu dnia podkradła na pewno trochę suchego pozostałych kotów, nie wiem, skąd ten spadek. Czyżbym jeszcze za dużo insuliny dawała? Przy czym zupełnie nie widac żadnego osłabienia przy takich wynikach.
witaj w klubie
ja tak mam co jakiś czas
przy dośc rygorystycznym trzymaniu się godzin podawania insuliny i ilości podawanego jedzenia
nie do wyjaśnienia
znaczenie rzadziej się tak dzieje jak dzienną dawkę jedzenia podzieliłam na cztery porcje, a nie na dwie lub trzy
Carreras pisze:Tinko, oto Carererasowe wyniki:
26.06., wtorek, od tego dnia 2,75U
PRE - 475
PRE - 491
27.06. 2,5U
PRE - 476
PRE - 536
28.06, 2,5U
PRE - 489
PRE - 502
29.06.
PRE - 513
PRE - 487
30.06.
PRE - 493
PRE - 449
1.07.
PRE - 506
PRE - 492
Carreras pisze:Mamrot, dzięki, że mnie kontrolujesz.Nowe wyniki pisałam na starych... Już poprawiam.
Nie, nie robiłam między PRE. (Tinka nic o tym nie wspominała.) Jutro zrobię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości