Tygrys chociaz "fizycznie" jest bezpieczny.
Ja nie moge spokojnie spac na mysl o domowych kotach raptem wyrzuconych na ulice. Zagrozenie z kazdej strony, nie ma co jesc, nie ma gdzie spac, zreszta strach zasnac...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Dorotko, ja go znam sprzed 9 lat, spędził jakiś rok w azylu. Na początku był przerażony, potem znalazł sobie koteczkę, równie płochliwą jak on, z którą się zaprzyjaźnił. Te koty się pokochały - ciągle leżały przytulone, myjąc się. Nie rozstawały się aż do jego adopcji. Z nią Tygrys czuł się pewniej, zaczął nawet ufać bardziej ludziom. Nigdy nie miał kocich wrogów - nie wdawał się w awantury, choć był duży. Był delikatny, wolał się wycofać. Nikt go też nie prześladował - nie był typem ofiary. Teraz jest 9 lat starszy. Rok spędził w azylu, a do niego trafił już jako dorosły. Tak więc ma co najmniej (!) 11 lat, sądzę, że więcej. Przez te 9 lat także mieszkał w kotami.
Dorota pisze:ryśka pisze:Dorotko, ja go znam sprzed 9 lat, spędził jakiś rok w azylu. Na początku był przerażony, potem znalazł sobie koteczkę, równie płochliwą jak on, z którą się zaprzyjaźnił. Te koty się pokochały - ciągle leżały przytulone, myjąc się. Nie rozstawały się aż do jego adopcji. Z nią Tygrys czuł się pewniej, zaczął nawet ufać bardziej ludziom. Nigdy nie miał kocich wrogów - nie wdawał się w awantury, choć był duży. Był delikatny, wolał się wycofać. Nikt go też nie prześladował - nie był typem ofiary. Teraz jest 9 lat starszy. Rok spędził w azylu, a do niego trafił już jako dorosły. Tak więc ma co najmniej (!) 11 lat, sądzę, że więcej. Przez te 9 lat także mieszkał w kotami.
Jejuuu...
Tak sobie obiecalam, ze zadnego wiecej.
Zwlaszcza mlodego - ze wzgledu na moj podeszly wiek![]()
Kocham stare koty![]()
A obiecalam sobie, ze wezme / uratuje slepego kota...
Za Tygrysia placze do dzisNikt mnie nie szczypie w lydki i po ramionach.
Moja Kocia Dama! Wychowala Mru.
Biedne, kochane Kokodupsko - tez.
Nie na temat![]()
PS Norcia - LarewMoze ja odwiedzisz?
ryśka pisze:Na zdjęciu widać, że Tygrys ma wylew w jednym oczkumoże nawet ma słaby wzrok, ze względu na starość?
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 121 gości