Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:Śliczna kotunia.Mam nadzieję, że znajdzie kochający domek jak najszybciej.
iza71koty pisze:Angalia pisze:Iza dostałam zdjecia i myslę ze to na poczatek wystarczy. I tak wkleję adres wątku aby kazdy mógł wjść i zobaczyc wiecej. Nie da sie wszystkiego co piszesz opisac w jednym wydarzeniu..Muszę w końcu dzisiaj umyć okna, posprzatać zajać się chorymi kociakami a potem zrobie Twoje wydarzenie
Otóż to.Nie da sie jak również sie nie da w ciagu jednego dnia obfocić wszystkich kotów.Bede robić kolejne zdjęcia w miarę mozliwości i warunków.Dosyłać.Nie wiem ile trwa takie wydarzenie, ale chyba można uzupełniać materiał na bieżąco?
iza71koty pisze:
Cuda chyba.Krynia08.
![]()
![]()
Kupiła wszystko.
![]()
![]()
Przez dwa dni nasz dług za karmę z kwoty 313,50zł zmalał do....103,50.Wspaniale.![]()
wiora pisze::( wielka szkoda tego kociaka.
Łapy niech im poodpadają , a wóda w przełyku zaschnie, za to co zrobili
Angalia pisze:Mam fanty od wioryWieczorem wystawie bazarek no i troszke dołożę od siebie
rastanja pisze:Izo, ale zobacz jak to się zmienia: teraz znowu idzie ku dobremu. Na miau jest tylu wspaniałych ludzi, że wciąż przecieram oczy ze zdumienia. Ja po wypłacie znów coś wpłacę, ale na razie wątło u mnie, więc tylko podpatruję, ale oczywiście pamiętam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 319 gości