sabina skaza pisze:ŁADNĄ SZYLKRETKĘ NA TYMCZASIE MA KASIA RK
Kasia ma nicka Rka i ładną szylkę tez

Kasia pochwal sie kicią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:ŁADNĄ SZYLKRETKĘ NA TYMCZASIE MA KASIA RK
RKa pisze:Je tylko mokre przynajmniej jak na razie..
sabina skaza pisze:czyli miałaś nosa żeby wyciągnąć kotkę ze schronusuper dobra decyzja!
![]()
sabina skaza pisze:z innej beczki- w piatek o 16.00 wyjeżdżam do sobieszewa na zlot motocyklowy LOTORU. Bożenka ma problemy osobiste, wycofała się z opieki nad dziećmi i kotami. ja mam zapłacony hotel
poratowała mnie Karolina Tupalska. zostanie na 2 doby do niedzieli do 14.00. będzie sama. mam prośbę- gdyby ktoś chciał do niej podjechać w sobotę i niedzielę ok 10.00- choćby do pilnowania dzieci, ona wszystko zrobi przy zwierzętach. kotów klientów prawie nie ma. jest tylko maciej cukrzyk i bleki gwałciciel żab. chodzi o tymczasy- zostało ich bardzo dużo = czas. nie chciałabym żeby balbiny zostały same w mieszkaniu podczas obsługi zwierząt. chyba że poproszę karolinę żeby wstawała przed 6.00 do kotów. w razie chęci pomocy- proszę dać jej info do piatku wieczór.
martasekret pisze:ojj...nie wiem, czy Kasia tak chętnie, tak szybko odda szylkę....
anula790820 pisze:Caly czas mysle o mojej kici - uciekinierce , sni mi sie po nocach![]()
Paluch sie zagoil, a kotki ani sladu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości