Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gosiaa pisze:Widzisz Kasia, nie trafisz
I to teraz, jak wysyp kociaków
A Pani co powiedziałaś? Bo trzeba jeszcze to jakoś załatwić, ale przecież tyle kotów czeka.
dilah pisze:[i]Ten grzybek jeszcze nie sprawdzony, bo czasem tą plamkę ma czesem nie...Artur twierdzi, że to "odleżyna"bo nie da się ich nie mieć tyle śpiąc na dobę
A tak na prawdę to wygląda to jak odgniecione futerko - może panikuję, ale i tak wolę ją pokazać
jutro dopiero Artur da rade się wyrwać to podjedzie do lecznicy....
Ale od początku o co chodzi z domkiemNajpierw była i w sumie jest Pani, o której kilka postów wcześniej pisałam, umówiłyśmy się na sobotę, by rodzinka poznała Figusię, ale to nie aktualne już
i nie dlatego, że Pani się odwidziało tylko dlatego, że odezwał się cudny domek,który około miesiąca temu ze schronu adoptował Fabiana
Jesteśmy po dłuuugiej rozmowie, Pani zdecydowanie za
wiem, że Fabian w schronisku był kocio-lubny, więc z Figą powinni się zgodzi
Pani wie, że kotkowi trzeba dać czas na aklimatyzację (choć Fabian od pierwszych kroczków poczół się jak u sibie), ale Figusia będzie potrzebowała chwilki czasu - to na pewno
![]()
Umówiłyśmy się z Panią, że w sobotę o 15:00 przyjedziemy z małą i jej ukochanymi zabaweczkami, dopełnimy papierowych formalności i Figusie zostawimy![]()
Ale będzie płacz![]()
![]()
![]()
No nie wierzyłam, że to się uda, nie wierzyłam, że znajdzie się taki domek, który pokocha tego stwora, nie wierzyłam, że ja oddam tego stwora, ale jestem pewna, że to Figusiowy DOMNARESZCIE jestem tego pewna
![]()
![]()
w pracy siedzę i szklanki w oczach ehhhh NO NIE WIRZĘ po raz kolejny no[/i]
dilah pisze:beariaWITAMY prosze się rozgościć, raz jeszcze dziekuję za przesympatyczna rozmowę
cieszę się, że Figusia będzie miała taki cieplutki i fajny domek. Mam nadzieję, że się szybciutko zaaklimatyzuje, choć pewnie pierwsze dni będą ciężkie, to kić która potrzebuje chwilki czasu a potem hmmm zdjęcia same za siebie mówią
W sobotę się widzimy
to poplotkujemy osobiście
EDIT: czyli jednym słowem byliśmy już jakiś czas podglądanii jak widać na dobre nam wszyło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości