Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Dzisiaj spróbujemy z Ewą złapać ostatniego malucha i mamę. Oby była to już ostatnia wyprawa po nie. Robi się niebezpiecznie, maluch zaczyna wychodzić ze swojej kryjówki i łazi po parkingu samochodowym. Boję się o niego.
lidka02 pisze:Śliczna do mnie przyszedł facet że sunia się oszczeniła i ma 4 młode ja się pytam ile mają a on tydziej ja że uśpić a on nie są takie ładne.Ma do dwóch domek jak będą same jadły da mi zdjęcia reszty i spróbuje znaleźć im domki a sunie może załatwe coś żeby ja wysterylizować , załamka ......
iwoo1 pisze:Uff, jak gorąco. Koty popadały, tylko maluchy biegały żwawe i pełne energiiPodziwiam je, gdyby mnie teraz założyli futro to nie wiem jak to przeżyłabym.
Adopcje stoją, maluchów wszędzie mnóstwo a małe rosnąBędzie ciężko, ale poczekamy sobie. Miałam kilka telefonów o małe, ale nie było to to, o co mi chodzi.
Trudno, lepiej poczekać i znaleźć dobre domy. A szkoda, bo to taki fajny okres w życiu kociąt, ktoś miałby dużo zadowolenia.
MIKUŚ pisze:iwoo1 pisze:Uff, jak gorąco. Koty popadały, tylko maluchy biegały żwawe i pełne energiiPodziwiam je, gdyby mnie teraz założyli futro to nie wiem jak to przeżyłabym.
Adopcje stoją, maluchów wszędzie mnóstwo a małe rosnąBędzie ciężko, ale poczekamy sobie. Miałam kilka telefonów o małe, ale nie było to to, o co mi chodzi.
Trudno, lepiej poczekać i znaleźć dobre domy. A szkoda, bo to taki fajny okres w życiu kociąt, ktoś miałby dużo zadowolenia.
Fakt, adopcje stoją. Myślę że wakacje, choć mimo to niejedna osoba podejmie się adopcji, choćby dlatego że może mieć więcej czasu przez ten okres dla kociaka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości