Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 27, 2012 11:51 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

bonsai88 pisze: jedynym znanym mi starszym [powoli zbliża się do 50, ale za nic nie chce się przyznać :ryk: ]

Jakim starszym? 8O Mój MLODSZY brat wlaśnie powoli zbliża się do 50 :twisted:
Geriatria zaczyna się sporo później. 50 to może przed wojną (tą I) byl starszy wiek; przed tą drugą już niekoniecznie. Przypominam, że aktualnie mamy XXI wiek! :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro cze 27, 2012 12:15 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

felin pisze:
bonsai88 pisze: jedynym znanym mi starszym [powoli zbliża się do 50, ale za nic nie chce się przyznać :ryk: ]

Geriatria zaczyna się sporo później. 50 to może przed wojną (tą I) byl starszy wiek; przed tą drugą już niekoniecznie. Przypominam, że aktualnie mamy XXI wiek! :mrgreen:

Jak to przeczytałam to sobie uzmysłowiłam, że należy się pakować :D :twisted:

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Śro cze 27, 2012 12:29 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada pisze:Bo Miś chyba nie miał dzieciństwa. Miś miał za to depresję, nie umiał mruczeć i nie wiedział, do czego służą zabawki. :( :(

Co ze staruszkiem, pytacie? Hmmm... No jak by Wam tu poprawnie, dyplomatycznie i wogle... Ten staruszek musi być BARDZO w latach posunięty, abym za niego wyszła. No BARDZO. Kto chce, ten zrozumie. ;) ;) On musi być tak stary, by już nie dawał rady nie tylko niańczyć kocięty :lol: ale w ogóle... żeby wcale nie dawał rady... No wiecie przecież! No!

Po prostu musi mieć następujące parametry:
25 x 42 x 99.. :twisted:

25 mil euro na koncie..

42 stopnie gorączki..

i 99 lat.. :mrgreen:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro cze 27, 2012 12:41 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

felin pisze:

Ciocia :piwa: ?

Dla mnie tata jest starszy ;). Zdziwicie się, ale nawet o ponad 20 lat starszy ode mnie :ryk:

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Śro cze 27, 2012 15:44 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

bonsai88 pisze:jedynym znanym mi starszym [powoli zbliża się do 50, ale za nic nie chce się przyznać :ryk: ], bogatym panem jest... mój własny tatuś. :lol: .

O, cholełła...Lecę przejrzec katalog modnych urn :cry:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Śro cze 27, 2012 15:50 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Zaczekaj na mnie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro cze 27, 2012 16:14 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Anusia :1luvu: :1luvu: Trafiłaś w sedno. Pamiętałam, że było coś z tymi parametrami, ale nie mogłam sobie przypomnieć, jak to szło. :mrgreen: :mrgreen:

A tymczasem Boluś po szczepieniu bryka jak skrzyżowanie koziołeczka ze źrebaczkiem. Pierwszy zastrzyk nie zrobił na nim najmniejszego wrażenia. Był tak zafascynowany faktem przybycia do przychodni, panem doktorem, który dużo do niego gadał i wogle całym światem, że nawet nie zauważył kłucia dupki.
Wet mówił, że czasem kocięta drą się po ukłuciu jak niemowlaki - "łeeeeee!!!!!!!". :lol:
A nasz nic. Wiercił się, kręcił, i lekarz stwierdził, że będziemy z nim mieli "ciekawie"... 8) Nawet ospały nie był.
Ostatnio edytowano Śro cze 27, 2012 16:16 przez Aniada, łącznie edytowano 1 raz
Aniada

Post » Śro cze 27, 2012 16:15 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Zazusia pisze:
felin pisze:

Jak to przeczytałam to sobie uzmysłowiłam, że należy się pakować :D :twisted:

Żartujesz? Ja zamierzam uparcie trwać na stanowisku na pohybel mlodszym :mrgreen:
(Szanse mam spore, bo rodzina z tych dlugowiecznych.) 8)

felin

Post » Śro cze 27, 2012 16:17 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Felin... czytając Twoje posty dawałam Ci jakieś 25 lat... 8O 8O
Aniada

Post » Śro cze 27, 2012 16:23 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada pisze:Anusia :1luvu: :1luvu: Trafiłaś w sedno. Pamiętałam, że było coś z tymi parametrami, ale nie mogłam sobie przypomnieć, jak to szło. :mrgreen: :mrgreen:

A tymczasem Boluś po szczepieniu bryka jak skrzyżowanie koziołeczka ze źrebaczkiem. Pierwszy zastrzyk nie zrobił na nim najmniejszego wrażenia. Był tak zafascynowany faktem przybycia do przychodni, panem doktorem, który dużo do niego gadał i wogle całym światem, że nawet nie zauważył kłucia dupki.
Wet mówił, że czasem kocięta drą się po ukłuciu jak niemowlaki - "łeeeeee!!!!!!!". :lol:
A nasz nic. Wiercił się, kręcił, i lekarz stwierdził, że będziemy z nim mieli "ciekawie"... 8) Nawet ospały nie był.

Mój nieżyjący rezydent-senior zachowywal się u weta bardzo podobnie - do kastracji :mrgreen:

Dziś za to udalo nam się zaszczepić kocura mojej mamy. To bylo drugie podejście, bo w sobotę postanowil walczyć o życie :twisted: Dostaliśmy zalecenie, żeby tym razem przyjść w kurtce z grubym rękawem i przynieść co najmniej 2 duże ręczniki oraz pojawić się, kiedy w gabinecie będzie dwóch wetów :roll: Weci byli nastawieni niczym na atak na Wal Pomorski :wink: Zalatwiliśmy sprawę w 5 minut, bez strat w ludziach 8O :?

felin

Post » Śro cze 27, 2012 16:24 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada pisze:Felin... czytając Twoje posty dawałam Ci jakieś 25 lat... 8O 8O

:ryk: :ryk: :ryk:

Bo wiesz, u mnie w rodzinie nie dość, że dlugowieczni, to jeszcze mlodzi duchem co najmniej do 80 :wink:

felin

Post » Śro cze 27, 2012 16:31 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

8) zagladam do Bolusia .
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro cze 27, 2012 16:34 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Od tej chwili będziesz dla mnie "Pani Felin". :twisted:

Kotyx2, bardzo słusznie. Bo tu wszystkie tak desperują nad swoim wiekiem (rzekomo zaawansowanym), że o burym celebrycie nikt już nie pamięta :twisted:

A tak w ogóle - mam siwe włosy i boję się użyć farby. Po mojej ostatniej przygodzie z Garnierem, gdy włosy miast czekoladowych stały się K.R.U.C.Z.E nie wiem, czego użyć. W grę wchodzi tylko szampon koloryzujący.
Aniada

Post » Śro cze 27, 2012 16:36 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Ale ja się na wiek nie uskarżam.
W każdym razie w autobusie mi jeszcze miejsca nie ustępują 8)

Btw, siwych klaków mam sporo, ale za nic w świecie nie zamierzam farbować. Wolę siwiznę niż odrosty :|

felin

Post » Śro cze 27, 2012 16:39 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada pisze:Od tej chwili będziesz dla mnie "Pani Felin". :twisted:

Kotyx2, bardzo słusznie. Bo tu wszystkie tak desperują nad swoim wiekiem (rzekomo zaawansowanym), że o burym celebrycie nikt już nie pamięta :twisted:

A tak w ogóle - mam siwe włosy i boję się użyć farby. Po mojej ostatniej przygodzie z Garnierem, gdy włosy miast czekoladowych stały się K.R.U.C.Z.E nie wiem, czego użyć. W grę wchodzi tylko szampon koloryzujący.

:lol: Taką samą przygodę miałam niedawno z Syossem,dżisas :strach: Już się oswoiłam ze sobą ,ale poczatki były trudne :? :lol:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[poprzednia][następna]