Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 26, 2012 18:49 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Fajne podsumowanie infanta Bolesława I :D
Ciekawa jestem, kiedy duże futra właściwie zauważyły, że nastąpiło dokocenie?
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto cze 26, 2012 20:19 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

ostatnie pytanie "czy masz wyjśc za weta" pomine milczeniem-niech Ci Gazda przyłozy :twisted: bliżej ma :D
Serniczek

Post » Wto cze 26, 2012 20:25 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

w sumie jeszcze może być opcja, że Piotr się przebranżowi i zostanie wetem ^^ - wówczas już nie będzie kłopotu z poliandrią ;>
KotkaWodna

Post » Wto cze 26, 2012 20:31 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Cytuję :targało mną tysiąc wątpliwości w rodzaju:
:ryk:
te wątpliwości są najlepsze! :ryk: Śmiałam się na cały głos :lol:
Chociaż...teraz to może wydawać się śmieszne, ale Ty naprawdę przezywałaś potworne rozterki... :roll:

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Wto cze 26, 2012 21:12 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Wątpiwości faktycznie boskie :ryk: ...

Ile powinien [tak średnio] ważyć 8-tygodniowy kociak? Z ciekawości pytam, bo Boleczek waży nie wiele mniej od mojej Nekulki [grubiutkie 2,5 kilo :lol: ].

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

Post » Wto cze 26, 2012 21:22 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Serniczek pisze:ostatnie pytanie "czy masz wyjśc za weta" pomine milczeniem-niech Ci Gazda przyłozy :twisted: bliżej ma :D

Oj tam, oj tam. My już z Gazdą ustaliliśmy dawno temu: gdyby się trafił jakiś nieprzyzwoicie bogaty i odpowiednio wiekowy potencjalny mąż, to mam się nie wahać, tylko za niego wydać. Potem - Gazda i ja - zostalibyśmy kochankami, kupilibyśmy dom i nadal miewali wspólne, kocie dzieci. :mrgreen: :mrgreen:
Same przyznajcie, że gdybym zaczęła w tym domu prowadzić porządny dom tymczasowy, od razu moja postawa przestałaby Wam się wydawać rażąco niemoralna, c'nie? ;)
Aniada

Post » Śro cze 27, 2012 6:23 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada, cudna opowieść na blogu :ok: :1luvu:
Naprawdę masz talent pisarski - może powinnaś go rozwinąć szerzej?
I tradycyjne OLABOGA! Jaki Bolutek duży i cudowny :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 27, 2012 9:15 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada pisze:
Serniczek pisze:ostatnie pytanie "czy masz wyjśc za weta" pomine milczeniem-niech Ci Gazda przyłozy :twisted: bliżej ma :D

Oj tam, oj tam. My już z Gazdą ustaliliśmy dawno temu: gdyby się trafił jakiś nieprzyzwoicie bogaty i odpowiednio wiekowy potencjalny mąż, to mam się nie wahać, tylko za niego wydać. Potem - Gazda i ja - zostalibyśmy kochankami, kupilibyśmy dom i nadal miewali wspólne, kocie dzieci. :mrgreen: :mrgreen:
Same przyznajcie, że gdybym zaczęła w tym domu prowadzić porządny dom tymczasowy, od razu moja postawa przestałaby Wam się wydawać rażąco niemoralna, c'nie? ;)
dobra,dobra a co z tym bogatym staruszkiem?
Serniczek

Post » Śro cze 27, 2012 9:21 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Boluś z ciebie już kawał kota,80 dag-fiu,fiu! :1luvu: prawdziwy tygrys nikt ci nie poskoczy niedługo :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro cze 27, 2012 10:18 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Serniczek pisze:
Aniada pisze:

dobra,dobra a co z tym bogatym staruszkiem?

mógłby niańczyć kocięty :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 27, 2012 10:19 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Miś -kotek o prostym umysłku jest strasznie szlachetny i fajny.
Miś na prezydenta, premiera i w ogóle MIŚ!!!

Ciekawe czy Boluś wyrośnie z tej przyjaźni?
Bo Miś to raczej nie...
Hm, wiesz Aniado- Miś jakby miał tak jak moja Amelka jakiś uraz "braku dzieciństwa".Taką kocią infantylność.Bieduś kochany.

A Bolo tygrys! :mrgreen:
Fajny KOCUR!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro cze 27, 2012 11:04 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Bo Miś chyba nie miał dzieciństwa. Miś miał za to depresję, nie umiał mruczeć i nie wiedział, do czego służą zabawki. :( :(

Co ze staruszkiem, pytacie? Hmmm... No jak by Wam tu poprawnie, dyplomatycznie i wogle... Ten staruszek musi być BARDZO w latach posunięty, abym za niego wyszła. No BARDZO. Kto chce, ten zrozumie. ;) ;) On musi być tak stary, by już nie dawał rady nie tylko niańczyć kocięty :lol: ale w ogóle... żeby wcale nie dawał rady... No wiecie przecież! No!
Aniada

Post » Śro cze 27, 2012 11:13 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada pisze:Bo Miś chyba nie miał dzieciństwa. Miś miał za to depresję, nie umiał mruczeć i nie wiedział, do czego służą zabawki. :( :(

Co ze staruszkiem, pytacie? Hmmm... No jak by Wam tu poprawnie, dyplomatycznie i wogle... Ten staruszek musi być BARDZO w latach posunięty, abym za niego wyszła. No BARDZO. Kto chce, ten zrozumie. ;) ;) On musi być tak stary, by już nie dawał rady nie tylko niańczyć kocięty :lol: ale w ogóle... żeby wcale nie dawał rady... No wiecie przecież! No!

nie no, przeginasz :roll: taki stary to sam by niańki potrzebował, piszesz się na zmienianie pieluszek staruszka? :wink:
a co do TYCH spraw to zawsze się możesz wykpić bólem głowy, czyż nie? :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 27, 2012 11:24 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada pisze:I zapraszam miłośników bloga na krótkie podsumowanie: http://mirmilowo.blogspot.com/ :D

cudne :1luvu:

Boluś wymiata :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro cze 27, 2012 11:47 Re: Boluś ze śmietnika (2) FILM - str. 62; 8 tygodni minęło.

Aniada widzę, że masz podobne plany na zdobycie starszego, bogatego pana jak i ja :twisted: . U mnie na razie całość rozbija się o fakt, że jedynym znanym mi starszym [powoli zbliża się do 50, ale za nic nie chce się przyznać :ryk: ], bogatym panem jest... mój własny tatuś. Mam dziwne podejrzenie, że mamusia protestowała by zbyt głośno :lol: .

bonsai88

Od: Czw kwi 26, 2012 20:11

[poprzednia][następna]