Ciekawa jestem, kiedy duże futra właściwie zauważyły, że nastąpiło dokocenie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:ostatnie pytanie "czy masz wyjśc za weta" pomine milczeniem-niech Ci Gazda przyłozybliżej ma
dobra,dobra a co z tym bogatym staruszkiem?Aniada pisze:Serniczek pisze:ostatnie pytanie "czy masz wyjśc za weta" pomine milczeniem-niech Ci Gazda przyłozybliżej ma
Oj tam, oj tam. My już z Gazdą ustaliliśmy dawno temu: gdyby się trafił jakiś nieprzyzwoicie bogaty i odpowiednio wiekowy potencjalny mąż, to mam się nie wahać, tylko za niego wydać. Potem - Gazda i ja - zostalibyśmy kochankami, kupilibyśmy dom i nadal miewali wspólne, kocie dzieci.![]()
![]()
Same przyznajcie, że gdybym zaczęła w tym domu prowadzić porządny dom tymczasowy, od razu moja postawa przestałaby Wam się wydawać rażąco niemoralna, c'nie?
Serniczek pisze:dobra,dobra a co z tym bogatym staruszkiem?Aniada pisze:Serniczek pisze:ostatnie pytanie "czy masz wyjśc za weta" pomine milczeniem-niech Ci Gazda przyłozybliżej ma
Oj tam, oj tam. My już z Gazdą ustaliliśmy dawno temu: gdyby się trafił jakiś nieprzyzwoicie bogaty i odpowiednio wiekowy potencjalny mąż, to mam się nie wahać, tylko za niego wydać. Potem - Gazda i ja - zostalibyśmy kochankami, kupilibyśmy dom i nadal miewali wspólne, kocie dzieci.![]()
![]()
Same przyznajcie, że gdybym zaczęła w tym domu prowadzić porządny dom tymczasowy, od razu moja postawa przestałaby Wam się wydawać rażąco niemoralna, c'nie?
Aniada pisze:Bo Miś chyba nie miał dzieciństwa. Miś miał za to depresję, nie umiał mruczeć i nie wiedział, do czego służą zabawki.![]()
![]()
Co ze staruszkiem, pytacie? Hmmm... No jak by Wam tu poprawnie, dyplomatycznie i wogle... Ten staruszek musi być BARDZO w latach posunięty, abym za niego wyszła. No BARDZO. Kto chce, ten zrozumie.![]()
On musi być tak stary, by już nie dawał rady nie tylko niańczyć kocięty
ale w ogóle... żeby wcale nie dawał rady... No wiecie przecież! No!
Aniada pisze:I zapraszam miłośników bloga na krótkie podsumowanie: http://mirmilowo.blogspot.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 387 gości