Jana - opanujesz sytuacje. Chwilowo jest załamka ale powoli rozwiązecie ten węzeł. Trzymaj się.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Udało mi się namówić Miśka na sik do kuwety, sik ukradłam i pobiegłam z nim do lecznicy. Na szczęście zdążyłam i kurier z labu jeszcze odbierze. Bardzom ciekawa wyniku
Jana pisze:Byłam wczoraj u wetki na rozmowie o Młodym. Rozmawiałyśmy o leczeniu cukrzycy, o perpspektywach, o tym, czy wetka się podejmie. Umówiłysmy się, że poczekamy jeszcze na wynik poniedziałkowego usg, we wtorek zapakuję Młodego do walizki i stawiamy się w lecznicy.
Młody zcuje się dobrze, ma apetyt, nie schudł, wyniki ma w sumie w porządku. Jest nadzieja, że udało się wychwycić chorobe na samym początku.
Liwia pisze:(...) a zleciła badania w kierunku cukrzycy - żeby ja potwierdzić? Z krwi znaczy?
Jana pisze:Liwia pisze:(...) a zleciła badania w kierunku cukrzycy - żeby ja potwierdzić? Z krwi znaczy?
Badania krwi Młody miał zrobione w sobotę (kiedy wiozłam go w walizce), najszerszy profil w ofercie plus tarczyca. Była badana m.in. fruktozamina, parametry trzustkowe i coś tam jeszcze, także cukrzyca została potwierdzona. Szczegółow nie pamiętam, mam badania w domu. Usg jamy brzusznej ma jeszcze sprawdzić trzustkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 102 gości