Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:
psiama pisze:Za zdrowe uszy![]()
NITKA/KARINKA pisze:Za uszka ( i masę ciała)![]()
![]()
Bardzo dziękujemy za dotychczasowe kciuki i prosimy o kolejne - Niestety dalej się leczymy! Dostał zastrzyk, dalej czyścimy i smarujemy uszka.EVA2406 pisze:I co było u weta?
Myszolandia pisze:![]()
![]()
![]()
On jest z każdym dniem słodszy
![]()
Myszka żyje tylko ma związaną gumkę. Zwykłe szare szybko tracą ogonHannah12 pisze:A myszka jeszcze żyje? U nas takie myszki szybko są obierane "ze skóry".
EVA2406 pisze:Marysiu, ale masz cudnego pomocnika
Jak oni wszyscy identycznie się zachowują…. i są nienaturalnie wszechobecni i materializują się nie wiadomo skąd mimo, że wcześniej na przywoływanie nikt nie reagował… o przepraszam – na leciutki gwizd Choco reaguje zawsze nawet z najgłębszego snu – za pogłaskanie, jedno słowo lub smakołyk albo samą obecność w zasięgu wzroku zrobi wszystko!EVA2406 pisze:moje też reagują na wsypywanie jedzonka do miseczek. Teraz kiedy siedzę przy kompie jest cisza i wszyscy śpią, ale wystarczy, że wstanę od biurka, zacznie się ruch. Suczydła będą się kręcić i machać ogonami, a kociarstwo nagle zrobi się bardzo głodne i usadowi się przy miskach z wyrazem twarzy mówiącym: ale nas zaniedbałaś, nie jedliśmy z tydzień
Bardzo dziękujemy! Serdecznie witam Kasiu po dłuższej nieobecności u nas! Zawsze przejeżdżając niedaleko myślę o Was! U Ciebie po raz pierwszy miałam okazję pogłaskać czarne koty, któryś do mnie się przytulał i byłam nimi oczarowana…….Wielbłądzio pisze:Zajrzałam sobie z nudów (w robocie w końcu jestem), a tutaj takie przepiękności
... I będzie z tego kiedyś wielki, piękny, dostojny czarny koczur (oby tylko Pluniopodobny jakiś nie wyrósł
...) Gratuluję serdecznie i trzymam kciuki za zdrowie bąbla
![]()
![]()
Mądry mały – wie kto tutaj najczęściej daje pyszności i trzeba go pilnować… że czasem robi przykrości typu zabiegi pielęgnacyjne szybko zapominamy i zaczynamy mruuuuczeć…Hannah12 pisze:Ależ wpatrzony w Panią. Super maluszek, już widzę, że rośnie taki sam urwis jak Haksio.
Sprawdzałam czy to możliwe – jest za malutki – ma 12 tygodni a wg tego: http://www.domowe-tygrysy.info/informac ... z,5,1.htmlHannah12 pisze:A czy on nie zmienia ząbków, może stąd też to gryzienia. Ma jeszcze mleczaki czy już stałe?
Chociaż Hakeros do dzisiaj nas podgryza, przyjdzie się poprzytulać i jak mu już nie pasuje to robi gryza, w rękę, w nos co mu tam bardziej odpowiada.
Witamy serdecznie i zapraszamy do czytania całej naszej historii od I części – chociaż na początku każdej kolejnej jest streszczenie najważniejszych faktów@Freak pisze::ok: no to ja sobie zaznaczam, bo do tej pory nie udało mi się do Was trafićzabieram się do czytania
Bardzo dziękujemy - te życzenia i pozytywne myślenie są nam codziennie potrzebne!!!@Freak pisze:Udanego dnia i nieustająco zdróffffka
Kuleczko co się stało, że masz anemię? Wieczorem jeśli będę miała dostęp do internetu odwiedzę Was na dłużej!MaryLux pisze:Miaudobry. tym razem to ja się odezwę. Nie będzie się ta smarkata Inka wszędzie wtryniać przede mnie. Że ja mam anemię? No to co? Ale jestem starsza!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości