Hej. Dawno nie pisałam.
Zwierzaki w czwartek jeszcze raz odrobaczyłam. Bo psy już tarły pupą po ziemi ;/ Jak już pisałam Saba nie ma domu! Brak chętnych

A jak ktoś się zgłosi, to się "nie nadaje"... Jedna pani dzwoniła, to stwierdziła , że raz ją musza dopuścić bo potem oszaleje...

Kilka osób stwierdziło , że jestem nienormalna , że zadaje pytania

A Saba rośnie i rośnie...
Przypomniałam sobie, że jak ras byłam z szczeniakami na dworzu, to sporo chętnych było, by wziąć od razu. Wpadłam na pomysł, by z nią iść w miejsca gdzie duużo ludzie, może akurat ktoś się trafi

Ale sąsiadka , dziś zaczęła do mnie czy mam gdzieś ogłoszenie o Sabie, powiedziałam , że tak... I ona do mnie, że jak wygaśnie to nie mam już drugiego robić, bo ona SOBIE JĄ ZOSTAWI! Stwierdziła, że i tak małych już nie będzie, to czemu nie ... Mam podejrzenie , że ma jakieś nowe koty

mam nadzieje, że to tylko podejrzenie... A czemu tak myślę?? Poszłam dziś z karmą, a zwierzaki zamknięte. To ide do niej, i mówię czy mogę wypuścić... A ta , że tak. Zeszła ze mną, otworzyła ogródek, a ja poszłam otworzyć chlewek. I w tedy, ja do niej że pójdę otworzyć piwnicę. A ona , że niee! Bo je wypuszczała, już a potem ma tyle do łapania żeby zamknąć i ona wypuszcza po połowie... Jakoś nigdy tak nie robiła. Jest podejrzana
Sabe i Lejle miałam dziś znowu na spacerku ;] Saba uwielbia wodę, musiała zaliczyć każdą kałuże...
To z czwartku:

I z dzisiaj:
Lejla coś zdjęć nie lubi

I chodzimy i szukamy domku

Własnoręczna ręczna chustka

Jeszcze mnie babsk o w czwartek wkurzyło... Mówię, jej że w piątek mnie nie będzie, i że przyjdę w sobotę... A ta do mnie "No to karmy im jutro nie przyniesiesz?" No kurde... To od karmienia ja tylko tam jestem
Aż się boje co tam będzie jak na kolonie pojadę...
A przy okazji, pochwalę się, że byłam w piątek w Gdyni na koncercie Sylwii Grzeszczak i Libera

Ale Sylwia trochę wredna jest ;/ nie można było sobie z nią zdjęć zrobić, i jeden autograf na osobę

i rozdawała je tylko przez 30 minut, ale sie załapałam

Liber chociaż dał sobie fotkę zrobić

Ale podobało mi się ;P Można było trochę sie podrzeć ;] I w końcu mi się głos odblokował . Bo przez jakiś czas taka chrypa mnie blokowała
Kilka zdjęć
Moje najlepsze ujęcie ;]]

Tutaj grała na melodyce? Jak tak nazwała to ;] Miało to bardzoo wysokie dźwięki

Jej basista (nadało by się jeszcze zdjęcie gitarzysty z akustykiem. normalnie się zakochałam

a tym akustyku)
Z Liberem

A tutaj Liber

Śmiesznie wyszedł ;]