WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 23, 2012 12:50 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob cze 23, 2012 14:12 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Oskarek jest prześliczny :1luvu:

Jutro lece do domu :lol: zabieram ze sobą pare rzeczy na bazarek.Jeśli znalazłaby sie dobra dusza, do której mogłabym to wszystko przesłać, bylabym niezmiernie wdzięczna :D

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob cze 23, 2012 14:35 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

wiora pisze:Oskarek jest prześliczny :1luvu:

Jutro lece do domu :lol: zabieram ze sobą pare rzeczy na bazarek.Jeśli znalazłaby sie dobra dusza, do której mogłabym to wszystko przesłać, bylabym niezmiernie wdzięczna :D

Ma umaszczenie bardzo podobne do Pysiolka[*] Zauważyłaś? Oskarek to braciszek Filona i Mirona.Oni znależli dom u Pani Uli.Oskarek z całej trójki był nieśmiały najbardziej i najmniej proludzki.Ogłaszaliśmy go wszędzie, dość długo ale niestety.No i został z nami.

Kochani Kto Pomoże w Bazarku.Ja mam jeszcze sporo fantów do wystawienia.A grosz ciągle potrzebny.Nie dam rady tyle ogarnąć.

iza71koty

Post » Sob cze 23, 2012 14:38 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Tak jest bardzo podobny do mojego Pysiolka :cry:

wiora

Post » Sob cze 23, 2012 14:53 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Witam po przerwie technicznej :twisted: Iza podałam dzisiaj pw do skarbonki. Powinna z tego co zostało zamówione od ostatniego czasu otrzymać jeszcze stówkę :D Na pewno Ci sie przyda. Zastanów sie ze skarbonka jak najlepiej je wykorzystać. :ok:
Wiora jeżeli chcesz służę pomocą :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Sob cze 23, 2012 15:08 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

To ja porposzę adres do wysyłki na pw :lol:

wiora

Post » Sob cze 23, 2012 15:15 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Angalia pisze:Witam po przerwie technicznej :twisted: Iza podałam dzisiaj pw do skarbonki. Powinna z tego co zostało zamówione od ostatniego czasu otrzymać jeszcze stówkę :D Na pewno Ci sie przyda. Zastanów sie ze skarbonka jak najlepiej je wykorzystać. :ok:

Ania musi z tych pieniążków rozliczyć ostatnie zamównienie.Wyłożyła własne środki.Obawiam się że jeszcze zabraknie.Zobaczymy jak wszystkie wpłaty juz dotrą.A przed nami kolejny miesiąc i kolejne wyzwanie. :roll: :|

iza71koty

Post » Sob cze 23, 2012 15:18 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:
Angalia pisze:Witam po przerwie technicznej :twisted: Iza podałam dzisiaj pw do skarbonki. Powinna z tego co zostało zamówione od ostatniego czasu otrzymać jeszcze stówkę :D Na pewno Ci sie przyda. Zastanów sie ze skarbonka jak najlepiej je wykorzystać. :ok:

Ania musi z tych pieniążków rozliczyć ostatnie zamównienie.Wyłożyła własne środki.Obawiam się że jeszcze zabraknie.Zobaczymy jak wszystkie wpłaty juz dotrą.A przed nami kolejny miesiąc i kolejne wyzwanie. :roll: :|

Chyba zapomniałaś, że niedługo wystawie następny bazarek ogrodniczy :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Sob cze 23, 2012 15:20 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Proponuję aby pieniążki z Bazarku z roslinkami szły nadal do Ani i pieniażki z bazarku z rzeczami od Wiory również.Z konkretnym przeznaczeniem na zakup suchej karmy.Promocja została wznowiona.Ja bede mogła przeznaczyc srodki ze swoich bazarkow bezposrednio na karme kiedy stanę finansowo na nogi.W tej chwili muszę mieć bieżące środki na codzienne potrzeby stada.A są one niestety nie małe.

iza71koty

Post » Sob cze 23, 2012 15:21 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Angalia pisze:
iza71koty pisze:

Chyba zapomniałaś, że niedługo wystawie następny bazarek ogrodniczy :mrgreen:

Zapomniałam. :oops: :D :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Sob cze 23, 2012 15:23 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Proponuję aby pieniążki z Bazarku z roslinkami szły nadal do Ani i pieniażki z bazarku z rzeczami od Wiory również.Z konkretnym przeznaczeniem na zakup suchej karmy.Promocja została wznowiona.Ja bede mogła przeznaczyc srodki ze swoich bazarkow bezposrednio na karme kiedy stanę finansowo na nogi.W tej chwili muszę mieć bieżące środki na codzienne potrzeby stada.A są one niestety nie małe.

Będę pamietała :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Sob cze 23, 2012 18:12 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Zapraszam na Bazarek

viewtopic.php?f=20&t=143315&p=8983511#p8983511

To był bardzo szybki i expresowy Bazarek. :D Dzisiaj :1luvu: Dobrym Duszekiem :1luvu: okazała się :D Fliege36. :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Pon cze 25, 2012 11:51 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Mam nadzieję, że brak wiadomości to dobra wiadomość...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon cze 25, 2012 12:54 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Megana pisze:Mam nadzieję, że brak wiadomości to dobra wiadomość...
No nie do końca niestety.

Nie wiem co będzie jutro, pojutrze.Staram się jak mogę ale nie na wszystko mam niestety wpływ.Dzięki dzisiejszej wpłacie od Edii :1luvu: za Bazarek kosmetyczny i Caldien :1luvu: ,która poratowała sytuację mam środki na dzisiaj oraz środki na to aby wysłać przesyłki bazarkowe.

Nie wiem kiedy wpłyną środki za ostatnie bazarki.Nie wiem czy nie pójde jutro do Lombardu.Nie ma ryby.Nie wiadomo czy będzie jutro.Musiałam kupić mięso.Za resztę kupię puszki, makaron, ......nie wiem co dalej.Suchego mam tylko na dzisiejszy dzień.

iza71koty

Post » Pon cze 25, 2012 13:08 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Wczoraj rozmawiałam z Anią.Jestem u Niej na sporym minusie :| za ostatnio zamawianą karmę a konto bazarków.Na minusie jestem też w Vivie! :| W tej sytuacji ręce mi opadają ,bo potrzebujemy karmy na już a widoki na następną są żadne.... :|

Jestem zmęczona. :| Zmęczona codziennym trudem organizowania karmy dla tak ogromnego stada.

iza71koty

[poprzednia][następna]