Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:Oskarek jest prześliczny![]()
Jutro lece do domuzabieram ze sobą pare rzeczy na bazarek.Jeśli znalazłaby sie dobra dusza, do której mogłabym to wszystko przesłać, bylabym niezmiernie wdzięczna
Angalia pisze:Witam po przerwie technicznejIza podałam dzisiaj pw do skarbonki. Powinna z tego co zostało zamówione od ostatniego czasu otrzymać jeszcze stówkę
Na pewno Ci sie przyda. Zastanów sie ze skarbonka jak najlepiej je wykorzystać.
![]()
Wiora jeżeli chcesz służę pomocą
iza71koty pisze:Angalia pisze:Witam po przerwie technicznejIza podałam dzisiaj pw do skarbonki. Powinna z tego co zostało zamówione od ostatniego czasu otrzymać jeszcze stówkę
![]()
Ania musi z tych pieniążków rozliczyć ostatnie zamównienie.Wyłożyła własne środki.Obawiam się że jeszcze zabraknie.Zobaczymy jak wszystkie wpłaty juz dotrą.A przed nami kolejny miesiąc i kolejne wyzwanie.![]()
![]()
Angalia pisze:iza71koty pisze:Angalia pisze:Witam po przerwie technicznejIza podałam dzisiaj pw do skarbonki. Powinna z tego co zostało zamówione od ostatniego czasu otrzymać jeszcze stówkę
![]()
Ania musi z tych pieniążków rozliczyć ostatnie zamównienie.Wyłożyła własne środki.Obawiam się że jeszcze zabraknie.Zobaczymy jak wszystkie wpłaty juz dotrą.A przed nami kolejny miesiąc i kolejne wyzwanie.![]()
![]()
Chyba zapomniałaś, że niedługo wystawie następny bazarek ogrodniczy
iza71koty pisze:Proponuję aby pieniążki z Bazarku z roslinkami szły nadal do Ani i pieniażki z bazarku z rzeczami od Wiory również.Z konkretnym przeznaczeniem na zakup suchej karmy.Promocja została wznowiona.Ja bede mogła przeznaczyc srodki ze swoich bazarkow bezposrednio na karme kiedy stanę finansowo na nogi.W tej chwili muszę mieć bieżące środki na codzienne potrzeby stada.A są one niestety nie małe.
No nie do końca niestety.Megana pisze:Mam nadzieję, że brak wiadomości to dobra wiadomość...
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo i 194 gości