issey32 pisze:Brzydkie mam myśli, ale skoro właściciele nie dbają o niego, to ja bym go...ten teges... i w nogi

Moja córka też tak uważa.

Jak tam Retówcia?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Brzydkie mam myśli, ale skoro właściciele nie dbają o niego, to ja bym go...ten teges... i w nogi
najszczesliwsza pisze:
Ja bym nikomu nie mówiła, że mam koty w piwnicy.
najszczesliwsza pisze:Dlaczego nie możesz ich odrobaczyć?
Robale powodują 3 powiekę, oraz objawy osłabienia. Póki nie odrobaczysz, to nie doleczysz. Brak szczepień zbliża do PP.
Koty weź do mieszkania. Albo trzeba je było uśpić jak był na to czas, albo zaopiekować porządnie. I to dopiero początek ich drogi, problemów będzie coraz więcej.
Ustawa ustawą, życie dyktuje coś innego. Dozorca wezwie deratyzację i koty się potrują bez wchodzenia do twojej piwnicy.
Ja bym nikomu nie mówiła, że mam koty w piwnicy.
najszczesliwsza pisze:Dlaczego nie możesz ich odrobaczyć?
Robale powodują 3 powiekę, oraz objawy osłabienia.
najszczesliwsza pisze:Póki nie odrobaczysz, to nie doleczysz. Brak szczepień zbliża do PP.
najszczesliwsza pisze:Koty weź do mieszkania.
najszczesliwsza pisze:Albo trzeba je było uśpić jak był na to czas, albo zaopiekować porządnie.
najszczesliwsza pisze:I to dopiero początek ich drogi, problemów będzie coraz więcej.
najszczesliwsza pisze:Ustawa ustawą, życie dyktuje coś innego. Dozorca wezwie deratyzację i koty się potrują bez wchodzenia do twojej piwnicy.
najszczesliwsza pisze:Ja bym nikomu nie mówiła, że mam koty w piwnicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 81 gości