Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 24, 2012 0:41 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

1. poplulam monitor
2. oka splynęly tuszem , bo po imprezie jeszcze sie nie zdemakijażowalam
3. BOLUTEK JEST ABSOLUTNIE PIĘKNY :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Twórczość mnie powalila :mrgreen: Ileż takie male cialko , skladające się glównie z uszu, oczu i brzucholka , może rozbudzić talentów :ryk: :ryk: :ryk:

Ten Bolutek , ten wspanialy
Wcale nie jest juz tak maly
Jego ucha, brzuszek, oka
To dla ciotek jest radocha.
Rośnij nam Bolutku wielki
Na pociechę rodzicielki
Twej - Aniady
Co jej nikt już nie da rady

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie cze 24, 2012 8:04 Re: Boluś ze śmietnika (2) FOTKI, str. 52

Aniada pisze:Obrazek

Aaaaaaaaa... olaboga, kocham Bolusia :love:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Nie cze 24, 2012 8:22 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

ale on już wielgachny
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

Post » Nie cze 24, 2012 8:30 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

Śliczny :1luvu: Cudny :1luvu: Przekochany :1luvu: Dzielny :1luvu: No Bolutek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie cze 24, 2012 8:44 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

miltonia pisze:
Aniada pisze:Obrazek

Bolutek do schrupania :piwa: :1luvu: :piwa: :1luvu:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Nie cze 24, 2012 8:52 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

Olaboga, jakie cudo Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie cze 24, 2012 9:42 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

Erin pisze:Olaboga, jakie cudo Obrazek

przewrócicie kocinie w główce tymi zachwytami :D
Serniczek

Post » Nie cze 24, 2012 9:51 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

Ojapitolę 8O

Boluś naprawdę jest kotem ! :lol:

To niesamowite, jak kociaki szybko rosną i z nieporadnych klusek zmieniają sie w łowców :D

Miłej niedzieli bando nie do końca niebieska :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie cze 24, 2012 9:51 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

Serniczek pisze:

Boluś cudnej jest urody
I rozczula wszystkich wkoło.
Dzięki małej tej istotce
Wszystkim bardzo jest wesoło.

Patrzą forumowe ciocie
I te mile i potwory
A na koniec oglądania
Wszystkie ślinią monitory.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie cze 24, 2012 9:53 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

Thorkatt pisze:
Serniczek pisze:

Boluś cudnej jest urody
I rozczula wszystkich wkoło.
Dzięki małej tej istotce
Wszystkim bardzo jest wesoło.

Patrzą forumowe ciocie
I te mile i potwory
A na koniec oglądania
Wszystkie ślinią monitory.

:ryk:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie cze 24, 2012 11:06 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

Ooooo, nie! Sernikowi darowałam czyszczenie monitora, ale Thorkatt bliżej mieszka i już Jej to nie minie. Oplułam sobie swego przyjaciela poranną kawą :ryk: Boskie jesteście. :mrgreen: :mrgreen:

Bardzo się cieszę, że Avian wreszcie określiła bolusiowe miejsce w systematyce. Tak, Bolutek jest kotem i udowodni to każdemu, kto przyjedzie i zapyta. Zapraszamy! :D

Po wczorajszych szaleństwach - kocina padł. Zasnął mi na rękach, gdy go do kojca niosłam. Ledwo swoją nianię odnalazł.

A je już wszystko i kupy robi wzorcowe. Małą kuwetkę wymieniliśmy na blachę do pieczenia ciasta i żwirek ma już w całości betonitowy (ten najdrobniejszy) - żeby się przyzwyczajał. Nie ma fochów. Teraz jestem trochę zajęta - Gazda chce wyszukane, niedzielne śniadanie (tak, tak, w Mirmiłowie długo się śpi :oops: :oops: ), ale później znów puszczę malczyka na pokoje. Niech sobie fruwa.

Najzabawniejsze jest to, co robi, gdy widzi dorosłego wujka lub ciotkę: najpierw zaczepia, a potem w ułamku sekundy wywala się wykropkowanym brzuchem do góry. "Nie ruuusz! Maaaamoooo!!! Jestem malutki i bezbronny!!". Wypisz-wymaluj jak na słynnej kreskówce Simona. :lol:

Byle do szczepień... Byle nic się nie wydarzyło do szczepień, a moje westchnienie ulgi dachy w domach pozrywa. Umówieni jesteśmy na przyszły tydzień, w okolicach środy lub czwartku...
Aniada

Post » Nie cze 24, 2012 12:48 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

Booluś?Ależ ty wyrósł! 8O

Ciotka nie pisze ,ale codziennie zaczynam lekturę od tego wątku :D Tyle tu talentów się ujawniło,że normalnie wstyd się odzywac :oops: Rymowac nie potrafię,ze śpiewaniem jeszcze gorzej,pozostaje czytac i podziwiac w niemym zachwycie 8) :lol:
Za pomyślne dotrwanie do pierwszych szczepień i za przetrwanie ich gromkie:OLABOGA!!! :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie cze 24, 2012 13:01 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

za pomyślne :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie cze 24, 2012 13:15 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

Aniado.Potwierdzam.TO JEST KOT.
Certyfikat wyślę pocztą. :mrgreen:

Czy moge cichutko poprosić o zdjęcia "przedniooczne"?Chcę obejrzeć prawe oczko, bo z boku wygląda świetnie!
Kurcze chyba bez zapeszania mogę powiedzieć to co wszyscy myśą : WYCHOWAŁ SIĘ!

Niebieściuchy pewnie w panice- mała konkurencja ale za to jaka skoczna.
Joż pewnie w kanapie od miesiąca?

Aniado a one nie są zazdrosne?Albo nie są smutne?
U mnie tymczas (już poszedł do siebie) wywołał taka falę zazdrości i represji,że jeszcze tydzień a mógłby zostać (tymczas) kombatantem. Szykany & represje to specjalność moich kotów, zapraszamy!

No ale małego to pewnie traktują lepiej??
W końcu nawet Cześ był kiedyś MAŁY 8O

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 24, 2012 13:26 Re: Boluś ze śmietnika (2) Boluś na pokojach. Str. 58.

kotkins pisze:Aniado.Potwierdzam.TO JEST KOT.
Certyfikat wyślę pocztą. :mrgreen:

Czekam, kurde! Założę osobny wąt, pokazując światu, jak to Kotkins przyznaje się do winy.

kotkins pisze:Czy moge cichutko poprosić o zdjęcia "przedniooczne"?Chcę obejrzeć prawe oczko, bo z boku wygląda świetnie!

Ależ prosić zawsze możesz. Pytanie, czy on się zechce tak ustawić. Przecież teraz jest tak obłędnie ruchliwy, że za każdym razem gdy celuję obiektywem w paszczę, otrzymuję na zdjęciu dupkę.

kotkins pisze:Kurcze chyba bez zapeszania mogę powiedzieć to co wszyscy myśą : WYCHOWAŁ SIĘ!

Nic nie mów! Do takich wniosków dojdziemy oficjalnie po szczepieniach. ;)

kotkins pisze:Niebieściuchy pewnie w panice- mała konkurencja ale za to jaka skoczna.
Joż pewnie w kanapie od miesiąca?

Aniado a one nie są zazdrosne?Albo nie są smutne?
U mnie tymczas (już poszedł do siebie) wywołał taka falę zazdrości i represji,że jeszcze tydzień a mógłby zostać (tymczas) kombatantem. Szykany & represje to specjalność moich kotów, zapraszamy!

No ale małego to pewnie traktują lepiej??
W końcu nawet Cześ był kiedyś MAŁY 8O

Nie wierzą w to, że one kiedyś były małe. Powiedziały mi, że zmyślam. Gdy Bolek jest na pokojach, zbierają się wszyscy w "salonie" i obserwują go niczym małą, zbłąkaną, ale szaloną myszę. Pola jest toksyczną ciotką. Pilnuje małego, a gdy ten podbiega za blisko, dostaje od niej bęcki. Czesio ostrzegawczo pyskuje, chociaż małe coraz częściej podchodzi tak blisko, że smyra ogonkiem dostojny, czesiowy nos. Czesio się boi i nie jest niczego pewien...
Joż się nieustająco dziwi, jak już w którymś poście wspominałam. A Miś - też o tym wspominałam - zasługuje na Order Uśmiechu i pokojową nagrodę Nobla.
Kotkins, jak czytam Twój wątek cały czas. Rzadko piszę, bo czasu nie mam. Siadam przy kompie tak z doskoku. Ale czytam, czytam.
Aniada

[poprzednia][następna]