Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fumcia pisze:dardzo się cieszę ze wyniki lepsze,może to aronia i inne zieleniny...Łomatko 34? U nas na zachodzie lało i wcale nie jest ciepło,mi to odpowiada bo nie lubię gorąca.Twoje koty cudne,szczególnie wybrzuszona Marysia,takie pączki w maśle w czasie sjesty...
Alyaa pisze:Diego na drapaku jest boooooski![]()
![]()
![]()
fumcia pisze:to masz półrasówki,ja mam same dachowce.Pogoda barowa lub komputerowa, bo pada.Mogę polecić na deszczowy dzień,swietny polski film z lat 40 na yotub jast w całości pdt. Ulica Graniczna
fumcia pisze:cudne,grzeczne kotki masz,mnie Kitek o 4 rano położył się na szyji i po spaniu.Strasznie wieje.zaraz będzie burza.
Wczoraj działkowcy na naszych działkach uzgadniali ze wszyscy dokarmiający koty powinni płacić kary bo koty brudza i roznoszą choroby.Brak słów.
fumcia pisze:jak się czujesz przy tak zmiennej pogodzie?Teraz bedą upały ponad 30C,dla mnie to straszne,a co mają powiedzieć koty w swoich futerkach? Kitek obgryzł skrzydłokwiat i paprotkę zwalił mój śliczny zielony imbir. Acha,czy zrobiłaś syrop z lipy?
fumcia pisze:mam nadzieję że kociaki zdrowe?Twoje stadko ma piękne futerka,czy dajesz im coś specjalnego do jedzenia? Nasze działkowce podłysiały,a domowe dalej ofutrzone.Upał niestety będzie jeszcze długo trwał.U nas 34 stopnie w cieniu,mój kolega misjonarz obecnie na urlopie w Polsce mówi ,że czuje się jak u siebie w Afryce.
fumcia pisze:mieszkam koło Zielonej Góry,drugi koniec Polski,ale w Krośnie byłam śliczne miasto.Moje też lubią żółtka.Jaja mam od kuzyna ze wsi.Mam w domu specjalistkę Kicie,która jada żółtka tylko od kur wiejskigo chowu,sklepowich nie chce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa i 91 gości