Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:A ja, a ja nie zdążyłam na pierwszą stronę, ale dyskutowałam o odpowiedzialności za nasze zwierzaki na innym wątku. Bo dziewczynie uciekła kotka, wzięta z DT i napisałam jej, że jest jej winna zapewnienie bezpieczeństwa i ma jej szukać. I chyba się na mnie obraziła, że nie mam jej wpędzać w winę i że jej szuka. Jak Wy uważacie?
kamari pisze:Nie polubiłam Chroma od razu, chociaż jestem wielką fanką googla. Nadal zresztą wolę IE. Ale...jak się ma internet na doładowania, to Chrom jest najlepszy, bo nie żre transferu. Ma dużo wtyczek do zainstalowania, i jak się człowiek naumie i przyzwyczai, to działa to naprawdę świetnie. W razie potrzeby służę pomocą w konfiguracji.
alab108 pisze:A ja, a ja nie zdążyłam na pierwszą stronę, ale dyskutowałam o odpowiedzialności za nasze zwierzaki na innym wątku. Bo dziewczynie uciekła kotka, wzięta z DT i napisałam jej, że jest jej winna zapewnienie bezpieczeństwa i ma jej szukać. I chyba się na mnie obraziła, że nie mam jej wpędzać w winę i że jej szuka. Jak Wy uważacie?
vip pisze:kamari pisze:Nie polubiłam Chroma od razu, chociaż jestem wielką fanką googla. Nadal zresztą wolę IE. Ale...jak się ma internet na doładowania, to Chrom jest najlepszy, bo nie żre transferu. Ma dużo wtyczek do zainstalowania, i jak się człowiek naumie i przyzwyczai, to działa to naprawdę świetnie. W razie potrzeby służę pomocą w konfiguracji.
Marysiu, trzymam za słowo, w razie czego będę pytać.
Hannah12 pisze:A tu już nowy wąteczek![]()
![]()
vip pisze:Hannah12 pisze:A tu już nowy wąteczek![]()
![]()
A tak.
Haksio zaspał.
Witaj Haniu.
Mario, ja bym Ci serce z piersi dała, jakbyś potrzebowała.
Ale włosów, to wiesz....to tylko jedno ładne, co mi Matka Natura dała.
kamari pisze:nasza piękna, błękitnooka Hakita
Chciałabym tak wyglądać
kamari pisze:Ależ ty masz piękne włosy
kamari pisze: Żeby odczytać drobny druk muszę się nagimnastykować
kamari pisze:Ja sobie chyba muszę sobie sprawdzić testownie orientację, bo po kazdym spotkaniu zakochuję się w ...kobitkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 193 gości