Nie tylko dla VIP-ów, cz.5...szczęśliwa siódemka :-))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 20, 2012 19:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

A ja, a ja nie zdążyłam na pierwszą stronę, ale dyskutowałam o odpowiedzialności za nasze zwierzaki na innym wątku. Bo dziewczynie uciekła kotka, wzięta z DT i napisałam jej, że jest jej winna zapewnienie bezpieczeństwa i ma jej szukać. I chyba się na mnie obraziła, że nie mam jej wpędzać w winę i że jej szuka. Jak Wy uważacie? :oops:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro cze 20, 2012 19:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Nie polubiłam Chroma od razu, chociaż jestem wielką fanką googla. Nadal zresztą wolę IE. Ale...jak się ma internet na doładowania, to Chrom jest najlepszy, bo nie żre transferu. Ma dużo wtyczek do zainstalowania, i jak się człowiek naumie i przyzwyczai, to działa to naprawdę świetnie. W razie potrzeby służę pomocą w konfiguracji.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro cze 20, 2012 19:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

alab108 pisze:A ja, a ja nie zdążyłam na pierwszą stronę, ale dyskutowałam o odpowiedzialności za nasze zwierzaki na innym wątku. Bo dziewczynie uciekła kotka, wzięta z DT i napisałam jej, że jest jej winna zapewnienie bezpieczeństwa i ma jej szukać. I chyba się na mnie obraziła, że nie mam jej wpędzać w winę i że jej szuka. Jak Wy uważacie? :oops:

Aluniu, witaj :1luvu: .
Uważam, że wogóle czy przygarniając kota bezdomnego, czy też biorąc z DT , jesteśmy za niego odpowiedzialni.
Tym bardziej, że zobowiązuje do tego umowa adopcyjna.
A jeśli już taka bieda sie wydarzy, to oczywiście szukać, szukać i szukać, do skutku. Innej możliwości sobie nie wyobrażam.
Ja mam koty wychodzące, i mam świadomość, że jeśli któremuś coś się, nie daj boże, stanie, to będzie to moja wina.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro cze 20, 2012 19:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

kamari pisze:Nie polubiłam Chroma od razu, chociaż jestem wielką fanką googla. Nadal zresztą wolę IE. Ale...jak się ma internet na doładowania, to Chrom jest najlepszy, bo nie żre transferu. Ma dużo wtyczek do zainstalowania, i jak się człowiek naumie i przyzwyczai, to działa to naprawdę świetnie. W razie potrzeby służę pomocą w konfiguracji.

Marysiu, trzymam za słowo, w razie czego będę pytać :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro cze 20, 2012 19:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

A tu już nowy wąteczek :spin2: :spin2: :spin2:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro cze 20, 2012 19:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

alab108 pisze:A ja, a ja nie zdążyłam na pierwszą stronę, ale dyskutowałam o odpowiedzialności za nasze zwierzaki na innym wątku. Bo dziewczynie uciekła kotka, wzięta z DT i napisałam jej, że jest jej winna zapewnienie bezpieczeństwa i ma jej szukać. I chyba się na mnie obraziła, że nie mam jej wpędzać w winę i że jej szuka. Jak Wy uważacie? :oops:

Alu oczywiście, że mialas rację....
drażnią mnie ludzie bezmyslni, tacy co jak im zwierzę zginie to siedzą i myślą "co tu zrobić" zamiast działać i szukać....
pomijam właścicieli psów którzy puszczają je luzem a potem pretensje do calego świata ze pies pobiegł za suką z cieczką i zginął....
eh..... ludzie i ludzie
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro cze 20, 2012 20:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

masz rację :ok:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Śro cze 20, 2012 20:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

vip pisze:
kamari pisze:Nie polubiłam Chroma od razu, chociaż jestem wielką fanką googla. Nadal zresztą wolę IE. Ale...jak się ma internet na doładowania, to Chrom jest najlepszy, bo nie żre transferu. Ma dużo wtyczek do zainstalowania, i jak się człowiek naumie i przyzwyczai, to działa to naprawdę świetnie. W razie potrzeby służę pomocą w konfiguracji.

Marysiu, trzymam za słowo, w razie czego będę pytać :ok: .

Pisz słoneczko :ok: Ustawia się szybko i łatwo :ok: Ja jestem zacofaniec i nic nie lubię zmieniać :oops: ale się przekonałam, po jestem też czasem praktyczna, a to działa :roll:

ps. Małgoś, a oddasz mi w nagrodę pół ciuta włosów? Ależ ty masz piękne włosy :roll: No i jeszcze ta, jak jej tam ... co to za gruba, za nie taka i w ogóle do niczego...a wiem, nasza piękna, błękitnooka Hakita 8)
Chciałabym tak wyglądać :kotek:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro cze 20, 2012 20:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Hannah12 pisze:A tu już nowy wąteczek :spin2: :spin2: :spin2:

A tak :D .
Haksio zaspał :D .
Witaj Haniu :1luvu: .

Mario, ja bym Ci serce z piersi dała, jakbyś potrzebowała :1luvu: .
Ale włosów, to wiesz....to tylko jedno ładne, co mi Matka Natura dała :mrgreen: .

vip

Post » Śro cze 20, 2012 20:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Tak sobie pomyślałam koło dwudziestej: a, nie będę jeszcze włazić, zaczekam z godzinkę. No to mam lądowanie na trzeciej stronie :mrgreen:
Pod koniec trzeciej strony zresztą :( .

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Śro cze 20, 2012 20:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

vip pisze:
Hannah12 pisze:A tu już nowy wąteczek :spin2: :spin2: :spin2:

A tak :D .
Haksio zaspał :D .
Witaj Haniu :1luvu: .

Mario, ja bym Ci serce z piersi dała, jakbyś potrzebowała :1luvu: .
Ale włosów, to wiesz....to tylko jedno ładne, co mi Matka Natura dała :mrgreen: .

No i proszę, zaczynają się wymówki :roll: :mrgreen:

Wiesz, ja tam dużo gadam (albo mało, zależnie od okazji :mrgreen: ), ale poza włosami mogę ci jeszcze wypomnieć i pozazdrościć:
1. wysoka i szczupła;
2. szczupła i ma cycki (i fajową koszulkę z kotami)
3. wysoka, szczupła, ma cycki, piękne włosy i milusi charakter.

Ja sobie chyba muszę sobie sprawdzić testownie orientację, bo po kazdym spotkaniu zakochuję się w ...kobitkach :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro cze 20, 2012 20:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

No tak, jak się witalam po pracy , to jeszcze stary wąt byl, jak TŻ wrócil po trzech dniach , relacji wysluchalam i obiadek zapodalam , to juz ledwo trzecia stronka mi zostala, :(

Mario, ja mam Firefoxa, i też playa na kartę , uwazasz , że chrome jest lepszy :?: :?: :?: Bo juz nad tym myślalam , firefox ostatnio strasznie mi muli, zrywa polączenia i myslalam nad chromem, bo IE mialam i nie podobal mnie sie. Na FF zmienilam sama , na chrome tez pomocy nie potrzebuję, ale czy na pewno warto :?: 8O

kamari pisze:nasza piękna, błękitnooka Hakita 8)
Chciałabym tak wyglądać :kotek:

Tantiemy poproszę za prawa autorskie, ja to pierwsza napisalam :wink:

kamari pisze:Ależ ty masz piękne włosy

Oj Gosiu, jak byś tak dala troszku Marii, i mnie to i tak dużo dla Ciebie zostanie . Noooo, nie bądz taka.... :ryk: :ryk:

kamari pisze: Żeby odczytać drobny druk muszę się nagimnastykować :oops:

Klikasz cytuj i masz :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro cze 20, 2012 20:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

kamari pisze:Ja sobie chyba muszę sobie sprawdzić testownie orientację, bo po kazdym spotkaniu zakochuję się w ...kobitkach :oops:

czy to jest złe? :oops:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Śro cze 20, 2012 20:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Coś mi się zajączkują wątki... zmęczona jestem.
Cytryna, oczywiście, że nie jest złe, a nawet imho jest normalne.
Człowiek z natury według mnie jest biseksualny... 8)
Ostatnio edytowano Śro cze 20, 2012 20:30 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro cze 20, 2012 20:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.5....ZOSIN RULEZ !!!

Sik sik, sik, sik, siuuuuuur......
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

[poprzednia][następna]