to dzisiaj ten dzień?
aparatowy znaczy się?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ano dzisiaj, aparata już kuriery przywiozły. Natomiast nie wiem kompletnie co do czego. Totalne zero.Joanka Ruda pisze:to dzisiaj ten dzień?
aparatowy znaczy się?
podejrzewam, że duuuuużo, to na początku będzie zepsutych.Joanka Ruda pisze:fotek będzie duuuuuuuuuuuużo
jasne, jak skończę robotę. 170 stron, mały pikuś, nauczę się na pamięć w 17 minutdinzoo pisze: czytaj szybko tą instrukcję
no ja się właśnie wzięłam za przerabianie tejże instukcyji. Rany kogoś tam rannego, w życiu tego nie zapamiętam, milion znaczków, każdy od czegoś innego. Milion różnych opcji, niektórych słów w ogóle nie znam, więc nie wiem o co biega. Nic to na razie akumulator się ładuje. Na początek chyba będę działać trochę na czuja, bo przeca nie usiądę koło kociaka z knigą na kolanie, i zanim znajdę co ma być, kociak sobie pójdzie w siną dal. Z czasem, w trakcie dłuższego używania, mam nadzieję, łeb sam zapisze dane na dysku (a tam już mało miejsca i system operacyjny mocno podstarzały)...kiche_wilczyca pisze:ja nie przebieram, widziałam tę instrukcję na własne oczy![]()
najmysia pisze:Tam chyba nie ma "sport" ale jest "dzieci", to chyba to ustawię, dzieci też się bez przerwy wiercą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości