welina pisze:Ledwie wróciłam.Trzy razy go wywróciłam ,bo Kacperek siedział w rogu transporterka i " mercedes " nie był stabilny.Ostatnie szczepienie 26.06. Chudzinka mi schudła,waży tylko 6,30 kg.
Ewunia-bardzo Ci współczuję,bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:Ledwie wróciłam.Trzy razy go wywróciłam ,bo Kacperek siedział w rogu transporterka i " mercedes " nie był stabilny.Ostatnie szczepienie 26.06. Chudzinka mi schudła,waży tylko 6,30 kg.
BUSIO pisze:welina pisze:Ledwie wróciłam.Trzy razy go wywróciłam ,bo Kacperek siedział w rogu transporterka i " mercedes " nie był stabilny.Ostatnie szczepienie 26.06. Chudzinka mi schudła,waży tylko 6,30 kg.
Ewunia-bardzo Ci współczuję,bardzoTo musiało być dla Ciebie okropne przejście
Najważniejsze,że wszystko idzie ku lepszemu,a z tego,że Kacperek zrzucił parę kg to się ciesz,miałaś trochę mniej do taszczenia.W mig nadrobi ta wagę
ASK@ pisze:Jakoś przetrwałaś i za zawzintość należy sie medal.
Myślę że podwójnie chłopak "cierpi". Szczepienie i upał.
ASK@ pisze:Ewuś, dla nas, dla ciebie to obowiązek bo je kochasz i troszczysz się o nie. Ale,ze wytrwałaś w taki upał to już inna sprawa.Wiem jak ciężko jest ciągnąć koty podwójnie.
BUSIO pisze:Śliczna koteńka z Zosi
BUSIO pisze:Przypomnij sobie,ze gdyby nie Twoja nadrzewna i poddrzewna akacja,to mogło by jej nie być.... oczywiście w nowym domkuA teraz ciesz się jej zdjęciami i jej czarną siostrą
![]()
![]()
Na buraska przyjdzie czas
BUSIO pisze:Oj,ładna,ale czarna też ładna i rudy też całkiem do rzeczyNIe biadol-Zosia ma w Twoim sercu swój kącik i na pewno tam zostanie i nie będziesz musiała, na ten przykład,nosić w transporterku.... Same pozytywy
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka i 22 gości