Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 kota

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2012 19:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

OKI pisze:
alix76 pisze:A ja pisałam, że mi ze zmęczenia umkły propozycje :twisted: . Noc, to, będzie ja znalazła dla następnych :twisted: . Tych, co je łapiesz :twisted:

Kiedy dostarczyć? :roll:

A komu :twisted: ?
Dzięki, adeeniet, fajne acz chyba trochę nie teges :twisted: - Lukrecja przed chwilą pracowicie zakopywała gazetą musik gourmeta :roll: a Lubczyka darł się rozpaczlwie, żeby go wypuścić na wolność. Na wolności bojownik o niepodległość usiadł 20 cm od klatki i myje ogon :roll: . Nie mógł w środku??
I tak najdalej za godzinę skończy się rumakowanie, bo idę spać :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto cze 19, 2012 19:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Awantura też uznała, że Gourmeta mogę sobie sama jeść :roll:
Foster trochę zjadł, ale głównie z braku skrzydełek chyba :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto cze 19, 2012 20:05 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

No, to u mnie pojadły Małe Foszki :lol: ale niezupełnie o to mi chodziło :roll: . Wstawię im na noc resztkę, jak nie ruszą, to chyba szkoda marnować i otwierać nastepne. Chętnych jest dużo, niestety :(

alix76

Post » Wto cze 19, 2012 20:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

kurde, czytam i zgłodniałem. nie macie litości. :evil:

oglądam ale i tak nie lubię dzieci. :?
dlatego babcia mi się podobała u Oki. :1luvu:

no i trochę Ziutek. Ale to jak własne przecież. :1luvu:

no i Cześka. Czesiek. No i Aida. u Agneski. :1luvu:
No ale to też własne moje przecież.

znaczy lubię tylko własne geny. jak król LewLeon. Obce małe zjadam. :wink:

Niedobry wujek Salvadore. :evil: :evil: :evil:
Czyli - kiedy mam je jechać pojechać zawieźć do bolidupca czy gdzie tam trzeba? :wink:
No przecież nie wypada , żeby obcy woził. ...........mam racje?

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Wto cze 19, 2012 20:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

W bolidupku nie ma grilla, jeśli chodzi o Twoje plany kulinarne :twisted: . Dam znać, dzięki :1luvu: - ale na razie smarkacze obsłużone wstępnie i zarządziłam, że nie chorują :twisted: . No, chyba,że ktoś komuś łepek odgryzie i Wujek Maciek będzie musiał przyszywać ... ale na to to ja nie mam nadziei :roll:
A Taciunia pytała wczoraj o Ciebie :twisted:

alix76

Post » Śro cze 20, 2012 7:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Smarkacze nie były zachwycone zamknięciem w klatce na noc, ale grzecznie poszły spać. Najdłużej rozrabiała Lebiodka :lol: . Ona, mimo, że pozornie wycofana, jest bardzo przedsiębiorcza - spała już w hamaku a rano skorzystała sobie z dużej kuwety :lol: .
Dałam im trochę poharcować rano, teraz znowu siedzą w klatce a ja w pracy. Ziutek bawi się z nimi a Burilla próbował zjeść 8O - musimy jeszcze popracować na współżyciem społecznym :twisted:

alix76

Post » Śro cze 20, 2012 8:04 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

imiona świetne :ok:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro cze 20, 2012 9:15 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

ano fajne imiona :D

tylko... mojej piątce klonów z tejże samej lokalizacji pozostały już jeno pastewne: Koniczyna, Kostrzewa, Tymotka, Facelia i Bobik. Bo chyba nie chcę Kupkówki, Kapusty ani Przelotu. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro cze 20, 2012 9:22 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Tymianek, Trybuła, Trzykrotka, Tasznik, Tatarak :lol:

alix76

Post » Śro cze 20, 2012 9:24 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

4 panny i 1 kawaler :)
Obrazek

Agneska

Post » Śro cze 20, 2012 9:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Kolendra, Kocanka, Konwalia, Koniczyna, Kminek

alix76

Post » Śro cze 20, 2012 20:17 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

No to działaj już zaczynamy wypracowywać codzienną rutynę. Wczoraj byłam tak przejęta, że wyszłam wcześniej z pracy, motywując, ze już dostaję laktacji w związku z dziećmi w domu :twisted: . Smarkacze wypuszczone luzem harcują, aż padną. Padają, pośpią i znów harcują. Do piątku w nocy są w klatce, w piątek pewnie klatkę zabierze OKI. Ziutek bawi się z małymi w zapasy, wygląda to dramatycznie, ale maluch wypuszczony z uścisku nie ucieka, tylko poluje na wujka, więc źle mu nie jest. Sznurówek jest chyba nieco wystraszony, dziś go Lubczyk pogonił 8O ale powoli oswaja sie z sytuacją. Burilla po porannym występie ma chyba lekki kryzys osobowości, zobaczymy, w którą stronę mu minie. CDT wciąż wyniośle urażone, Zidane śpi na szafce a Bandido na lodówce z miną "to było zbędne" - czyli norma. Wszyscy jedzą i kuwetują, także jest :ok:
A to padnięte maluchy :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

alix76

Post » Śro cze 20, 2012 20:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

alix76 pisze:Kolendra, Kocanka, Konwalia, Koniczyna, Kminek

Otake mnie sie podoba. :)

Strasznie duze te Twoje maluchy. Albo poslanka sie skurczyly po praniu. ;)
Obrazek

Agneska

Post » Śro cze 20, 2012 22:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Ciotka, ponudzę :oops:
Jakieś foty tych gnojów podwórkowych to wyszły?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro cze 20, 2012 22:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - dwójka ze sternikiem

Agneska pisze:
alix76 pisze:Kolendra, Kocanka, Konwalia, Koniczyna, Kminek

Otake mnie sie podoba. :)

Strasznie duze te Twoje maluchy. Albo poslanka sie skurczyly po praniu. ;)

kminek i kolendra już były. kolendra zresztą nadal jest u Magdy
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]