Marzenia11 pisze:A wszystkie razem z matką?wiem, to szaleństwo, ale dla małych najlepsze rozwiązanie, i dla matki też.
Nie dadzą mi matki...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:A wszystkie razem z matką?wiem, to szaleństwo, ale dla małych najlepsze rozwiązanie, i dla matki też.
"Witaj !
Sprawa wygląda następująco: karmicielka powiedziała, że kicia do "swoich" psów jest ok, nic sobie z nich nie robi. Myślę więc, że będzie w porządku. Ale... te łyse place to albo pozostałości po grzybicy albo nadal jeszcze grzybica. Ale grzyb na pewno. Wzięliśmy kicię pod lampę wooda? i nic nie wyszło, ale pod tą lampą nie widać wszystkich rodzajów grzyba, bo jest ich dość sporo... Wetka powiedziała, że należałoby ją zaszczepić szczepionką która działa przeciw 8-9 rodzajom grzyba.. kosztuje ona niestety 180zł.... Dodatkowo kotka ma silne zapalnie dziąseł, wygląda to koszmarnie. Zalecany jest Stromgel? Nie pamiętam cholerka nazwy dokładnie... Trzeba by było też zrobić kici testy na FIV, bo strasznie, strasznie ! śmierdzi jej z pyszczka. Dodatkowo od razu wyjdzie test na Felv, nie pamiętam dokładnie ile kosztuje ale coś chyba około 50zł. Także nie jest za ciekawie... wypuściłam kicię z powrotem na wolność po wizycie u weta"
kinia098 pisze:Czy ktoś mógłby zrobić allegro dla moich maluszków ?
aburacze pisze:kinia098 pisze:Czy ktoś mógłby zrobić allegro dla moich maluszków ?
Kinia, teraz już nie można na Allegro robić ogłoszeń kotów niehodowlanychChyba że Cię źle zrozumiałem...
Adam
itaka pisze:Za tydzień kończy mi się sesja i będę mieć więcej czasu. Mogę pomóc w ogłaszaniu wtedy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, zuzia115 i 96 gości