kussad pisze:Odwiedzam Łukaszka a zaraz idę do Leona - są bardzo mocne kciuki![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Odwiedzam Łukaszka a zaraz idę do Leona - są bardzo mocne kciuki![]()
![]()
justyna p pisze:Czy Leonek ma swój wątek?
Czy ogłoszenie o adopcji kota nadal aktualne? Od pół roku mieszkam z kastrowanym kocurem, ma u mnie bardzo dobrzeale poszukuje dla niego towarzystwa bo za pare miesiecy zaczne nowa prace i mniej czasu bede mogl mu poswiecac. Kocurek byl z poczatku strachliwy i podobno mieszkajac w domu tymczasowym nie byl dobrze akceptowany przez inne koty poza jednom kotką z ktora sie bawil. Czy w zwiazku z tym, gdyby po okresie paru tygodni gdyby koty nie polubilyby sie i trzeba byloby je izolowac itp. jest mozliwosc oddania kotka spowrotem pod panstwa opieke? Pozdrawiam
aburacze pisze:Cześć wszystkim!
Odświeżyłem ogłoszenie Łukaszka i krótko potem dostałem maila:Czy ogłoszenie o adopcji kota nadal aktualne? Od pół roku mieszkam z kastrowanym kocurem, ma u mnie bardzo dobrzeale poszukuje dla niego towarzystwa bo za pare miesiecy zaczne nowa prace i mniej czasu bede mogl mu poswiecac. Kocurek byl z poczatku strachliwy i podobno mieszkajac w domu tymczasowym nie byl dobrze akceptowany przez inne koty poza jednom kotką z ktora sie bawil. Czy w zwiazku z tym, gdyby po okresie paru tygodni gdyby koty nie polubilyby sie i trzeba byloby je izolowac itp. jest mozliwosc oddania kotka spowrotem pod panstwa opieke? Pozdrawiam
Maila przekazałem zainteresowanymTrzymamy kciuki, nie?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adam
zuza pisze:Pewnie, ze trzymam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Maniek19, MB&Ofelia i 266 gości