Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2012 12:03 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Moje pysie kochane :1luvu:
Dziękujemy za wstawienie zdjęć. Kreseczka to mały obżartuch. Tuszą chce chyba dorównać Kubuśkowi, który jedzenia nigdy nie odmówi :wink:

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Sob sty 07, 2012 18:07 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Oj, Kallo. Coś mi się wydaje, że Kreseczka pozostanie już chyba u Ciebie na stałe. Czy mam rację? :lol: Oczywiście, bardzo dziękuję za życzenia i zdjęcie, i również życzę Wam wszystkiego dobrego. :ok:

I nie uwierzysz, ale do mnie ludzie nadal dzwonią w sprawie adopcji Kreseczki. Ogłoszenie na Tablicy.pl dopóki Kreseczka nie znajdzie DS, ciągle odświeżam. Wczoraj miałam dwa telefony. :kotek:

elinka

Od: Nie lip 04, 2010 21:41

Post » Czw sty 12, 2012 8:51 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

elinka pisze:Oj, Kallo. Coś mi się wydaje, że Kreseczka pozostanie już chyba u Ciebie na stałe. Czy mam rację? :lol: Oczywiście, bardzo dziękuję za życzenia i zdjęcie, i również życzę Wam wszystkiego dobrego. :ok:

I nie uwierzysz, ale do mnie ludzie nadal dzwonią w sprawie adopcji Kreseczki. Ogłoszenie na Tablicy.pl dopóki Kreseczka nie znajdzie DS, ciągle odświeżam. Wczoraj miałam dwa telefony. :kotek:

Nie ukrywam, że kocham tą małą, ale trzy koty na stałe to już maksimum moich możliwości. O Kreseczkę mam sporo telefonów, tylko albo chcą ją do domu wychodzącego, bo poprzedni kot zginął, albo z dostawą na miejsce, już natychmiast itp...
Mojej koleżance odeszła na raka po długiej walce o nią 16 letnia koteczka. Czekam aż pozbiera się po jej odejściu i będzie gotowa do przygarnięcia futrzaka. A tymczasem, jak widzisz Kreseczka nie narzeka, że nadal jest u nas :wink: Pozdrawiamy :D

kalla

Post » Pon sty 30, 2012 23:39 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o pomoc!

Zapraszam na świeżo zaktualizowany wątek moich wszystkich 'tymczasów' : :D

http://www.dogomania.pl/threads/221971- ... st18501817

elinka

Post » Czw maja 10, 2012 20:14 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

W sobotę Kreseczka ma sterylkę. Może dzięki temu troszkę się uspokoi, bo póki co łobuz z niej niesamowity. Bardzo daje się we znaki moich kotom, które już trochę z takich szaleństw wyrosły i wolą spokojniejszy tryb życia :wink:

kalla

Post » Czw maja 10, 2012 20:20 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

Kallo, nie uwierzysz, ale ja wczoraj myślałam o Tobie i Kreseczce. Zastanawiałam się, czy znalazłaś jej już domek. :lol: No, no to pannica Wam rozrabia. Trzymam kciuki, aby zabiegł przebiegł dobrze. Pozdrawiam. :ok:

elinka

Post » Czw maja 10, 2012 20:33 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

elinka pisze:Kallo, nie uwierzysz, ale ja wczoraj myślałam o Tobie i Kreseczce. Zastanawiałam się, czy znalazłaś jej już domek. :lol: No, no to pannica Wam rozrabia. Trzymam kciuki, aby zabiegł przebiegł dobrze. Pozdrawiam. :ok:

Widocznie mnie przyciągnęłaś :D Rozrabia, rozrabia jak to młody kociak, który ma niewyczerpane zapasy energii. Troszkę żal mi mojej Kiary, która jest już stateczną, prawie siedmioletnią kicią, a Kreseczką wyjątkowo ją sobie upatrzyła jako obiekt do "dręczenia". Ciekawa jestem jak to będzie po zabiegu i jak ja ją upilnuję. A domku chyba za bardzo nie szukam :wink: Po prawie roku czasu nie mogłabym jej oddać do nikogo obcego. Mogę ją oddać tylko do kogoś zaprzyjaźnionego z kim będę pozostawać w kontakcie. Nie nadaję się na dom tymczasowy. Również pozdrawiamy :D Mała właśnie biega z jakąś myszką podczas, gdy pozostałe koty już poległy na kanapie.

kalla

Post » Pt maja 11, 2012 6:05 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

Kallo, ja tak właśnie czułam po kościach. Hi, hi! wiedziałam, że Kreseczka skradnie Ci serce. :D A z tym DT to tak jest, miałam już trochę tych zwierzaków, ale im dalej tym trudniej. Ostatnie trzy psiaki to po oddaniu do adopcji (poszły do wspaniałych domków) z tęsknoty chciałam odbierać z powrotem. A ile ja się przy tym napłakałam to szkoda pisać. Mój mąż mówi, że więcej się nie zgodzi na żadnego tymczasa bo za bardzo podchodzę do tego emocjonalnie. No, ale jak tu nie kochać tych kruszynek.

elinka

Post » Sob cze 16, 2012 15:13 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

elinka

Post » Nie cze 17, 2012 17:02 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

elinka pisze:instrukcja jak wykąpać kota

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QwK5EHSmg#!

Oj z Kreseczką by tak łatwo nie poszło ;)

kalla

Post » Sob lip 21, 2012 15:04 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

Dziś mija rok odkąd Kreseczka jest u mnie. Bardzo dziękuję Ilono za tego kochanego łobuza :D

kalla

Post » Wto wrz 10, 2013 22:55 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

I minął kolejny rok. Kallo, co u Was słychać, czy Kreseczka jest nadal u Ciebie?

elinka

Post » Śro wrz 11, 2013 19:54 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

O jaki dlug chodzi?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Pt wrz 13, 2013 14:49 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

elinka pisze:I minął kolejny rok. Kallo, co u Was słychać, czy Kreseczka jest nadal u Ciebie?

Witaj :)
Sporadycznie zaglądam teraz na forum. Brak czasu. Tak, minął kolejny rok. Szybko mi jakoś ten czas leci :D Kreseczka została u mnie, jako mój czwarty i definitywnie ostatni kot. Ma się świetnie, wyrosła z niej piękna kicia. Niestety charakterek ma iście szylkreci. Dorosła i zaczęła walczyć o przywództwo z kotkami. Oprócz niej mam ośmioletnią kotkę Kiarę i trzyletnią Lunę. Zwłaszcza Luna jest przez Kreskę zdominowana i zastraszona. Mam nadzieję, że to się unormuje, bo inaczej będę zmuszona je rozdzielić. Choć wiem, że to będzie dla mnie niełatwe. Poza tym z Kreski wyrósł wielki łakomczuch. Jej ulubionym miejscem jest kuchnia i wszyscy którzy w niej aktualnie przebywają i mogą jej dać jakiś smaczny kąsek. Wtedy staje się wielkim pieszczochem;) Poza tym, jak to szylkretki chodzi własnymi drogami :wink:
Pozdrawiamy serdecznie :D
Właśnie grzeje mi kolana.

kalla

Post » Pt wrz 13, 2013 20:05 Re: Pojechała do DT- do spłacenia pozostał dług. Proszę o po

kalla pisze:
elinka pisze:I minął kolejny rok. Kallo, co u Was słychać, czy Kreseczka jest nadal u Ciebie?

Witaj :)
Sporadycznie zaglądam teraz na forum. Brak czasu. Tak, minął kolejny rok. Szybko mi jakoś ten czas leci :D Kreseczka została u mnie, jako mój czwarty i definitywnie ostatni kot. Ma się świetnie, wyrosła z niej piękna kicia. Niestety charakterek ma iście szylkreci. Dorosła i zaczęła walczyć o przywództwo z kotkami. Oprócz niej mam ośmioletnią kotkę Kiarę i trzyletnią Lunę. Zwłaszcza Luna jest przez Kreskę zdominowana i zastraszona. Mam nadzieję, że to się unormuje, bo inaczej będę zmuszona je rozdzielić. Choć wiem, że to będzie dla mnie niełatwe. Poza tym z Kreski wyrósł wielki łakomczuch. Jej ulubionym miejscem jest kuchnia i wszyscy którzy w niej aktualnie przebywają i mogą jej dać jakiś smaczny kąsek. Wtedy staje się wielkim pieszczochem;) Poza tym, jak to szylkretki chodzi własnymi drogami :wink:
Pozdrawiamy serdecznie :D
Właśnie grzeje mi kolana.
Rozumiem,ze tytul jest przedawniony?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

[poprzednia]