Przecież to tylko 22 facetów ganiających za piłką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Hej, FasoliśMoja Duża mówi, że po mieście już się kręcą jacyś malowańcy. I też by chciała, żeby to eurocośtam się skończyło. A jedna znajoma Dużej wczoraj się strasznie zdziwiła, jak można nie kibicować. No można.
Jak mam kibicować czemuś, co jest związane z potwornością?
Pamiętam o psach na Ukrainie, bestialsko zamordowanych.
Moja koleżanka powiedziała, że piłkarze nie są temu winni.
Oczywiście, że nie są winni mordowaniu psów na Ukrainie. Ale piłkarze protestowali przeciwko rasizomowi. A mord psów ich nie obchodzi.
duża Fasolki
Bazyliszkowa pisze:A ja się nie mogę nadziwić, że mecz może wzbudzać takie emocje.
MalgWroclaw pisze:Bazyliszkowa pisze:A ja się nie mogę nadziwić, że mecz może wzbudzać takie emocje.
Niezupełnie. To wszystko ma jakieś podstawy. Zbyt często koszmarne.
Bazyliszkowa pisze:MalgWroclaw pisze:Bazyliszkowa pisze:A ja się nie mogę nadziwić, że mecz może wzbudzać takie emocje.
Niezupełnie. To wszystko ma jakieś podstawy. Zbyt często koszmarne.
Chodzi mi o emocje kibiców.
Oni raczej nie patrzą na to, co w tle.
anulka111 pisze:A ja mam wrazenie,ze to taka znieczulica jest. Kiedys ludzie byli wrazliwsci na otoczenie,teraz wiekszosc widzi czubek wlasnego nosa.
Hannah12 pisze:Florka, ale masz zębiska, postraszyłaś Dużą?
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:A ja mam wrazenie,ze to taka znieczulica jest. Kiedys ludzie byli wrazliwsci na otoczenie,teraz wiekszosc widzi czubek wlasnego nosa.
Ale to jeśli chodzi o nakrapanie Fasoli allerdermem???
![]()
![]()
![]()
to dla jej dobra![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości