SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowiec

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 07, 2012 20:03 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

Oj ... przykre ... ale to na pewno mniejsze zło :)

Trzymamy kciuki za Lucka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Gorace buziaki dla kociaka :kotek:

Lucuś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ANATOLEK [*] 25.03.2000 - 18.02.2015.

Anatolek

Od: Nie mar 11, 2012 14:07

Post » Wto maja 15, 2012 19:27 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

Co słychac u Lucusia? Już dawno nie było żadnych wieści:)

Anatolek

Post » Pt maja 18, 2012 22:40 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

My odliczamy dni do operacji, a Lucuś nic sobie z tego nie robi, rozrabia w najlepsze, wychodzi na dwór i ładnie wraca przed zmrokiem. Kotek ideał.
Od dnia, w którym Lucek pojawił się u nas w Fundacji ogłaszamy go gdzie się da - ani jednego telefonu :(

Westi

Od: Pon sty 16, 2006 23:30

Post » Śro maja 23, 2012 7:57 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

Relacja z domu tymczasowego:

Lucjan po operacji!!!! Odebrany po trzech godzinach, chyba bardziej przeżył poranna głodówkę niż narkoze, transport do weta czy jakikolwiek stres:) zreszta Lucek i stres hehe Wyglada komicznie oczywiście, ponieważ narkoza jeszcze nie zeszła do końca jak wrócił trochę się martwiłam o niego bo nie chciał leżeć za żadne skarby. Wzięłam go łaskawie do łóżka to się wywinął od razu psiknął krwią na całą ścianę (skrzepy po rurce w nosku) i poszedł sobie, chociaz mało dumnie bo wlazł po drodze w śpiąca owczarkę, przez moment stwierdził że może jednak z nią poleży a właściwie na niej, po czym uznał, że już jest tak głodny, że sam otworzy sobie lodówkę, chociaz liczył że otworzy się na żałosne miauczenie. Dostał am am, aż syczał na wszystko dookoła jak jadł:) nie ma kołnierza, ponieważ ma opiekę teraz non stop praktycznie, myślę że obędzie się bez, założenie tego wynalazku na Lucjana powoduje furię, on nawet nie próbuje chodzić z tym cudem, kotłuje się w miejscu, nadziera się itp. a bez kołnierza nic nie robi, jakby nic się nie stało:) próbuje usilnie iśc na spacer, zaczepia kocice, kradnie psu piłke z pyska, żadnych złych wrażeń:) Mój dzielny koteczek:) Mam nadzieje że rana naszego scarface'a nie bedzie się babrać i ja nie bede się denerwowac bo on na pewno nie:) Nie wiem dlaczego nie ma zapytań o niego, to idealny kot, właściwie to nie wiem czy się nie ciesze że ich nie ma, jest tak bezproblemowy, zabawny i po prostu uroczy, tak się dopasował do wszystkich stworów, że gdybym mogła go zostawić to by został:)tymczasem potrzebuje na pewno dobrych zdjęc ale spieszmy się powoli, mój aparat jak wiesz zginał w pysku jednego z psich poprzedników więc w tym nie pomogę haha:)) To pierwszy kocur, który mnie zaczarował, i jedyny mój stwór na dzisiaj który uwielbia być noszony a strasznie mi tego brakowało po mojej zmarłej koteczce. Mam mieszane uczucia, chociaż pare juz takich wyjątkowych tymczasów wyadoptowałam to zawsze są chwile zwątpienia:) Narazie bedzie przechodził proces rehabilitacji:) chociaz to bardziej mi by się przydał niz jemu hehe Ma tez nowe przezwisko, Łukaszek względnie Piszczek jak ktoś ma cos wspólnego ze sportem to wie dlaczego:) Uwielbia ogladać mecze z chłopakami jak przyjeżdzają i choć oni nie są zachwyceni kotem w misce z chipsami lub polujacym na piłkę przez monitor to głośnym piszczeniem zawsze wywalczy swoje:) No urocze:)

:)

Westi

Post » Śro maja 23, 2012 8:10 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

O rety :!: :!: :!: Przecież to skarb :ryk:

Aż dziw bierze, że nikt o niego nie pyta 8O ... może faktycznie potrzebne są nowe zdjęcia,

a może ... po prostu tak ma być i domek tymczasowy nie odda już nikomu tego dzielnego rozbójnika :lol:

Lucusiu/Piraciku/Łukaszku ;) :1luvu: :1luvu: :1luvu: ... my z Anatolkiem ogromnie żałujemy, że nie możemy Cię do siebie zabrać, ale jesteśmy przekonani, że taki skarb jak Ty będzie miał dla siebie wyjątkowe miejsce, takie na jakie zasługujesz :D

Anatolek

Post » Śro maja 23, 2012 22:31 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

Oj bardzo bym chciała, żeby znalazł domek bo nie chciałabym tracić tak fantastycznego domku
tymczasowego...
No Lucuś ! Szukaj domku !!! Szukaj !

Westi

Post » Czw maja 24, 2012 20:51 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

cieszę się że kociak wraca do zdrowia, bardzo mi na tym zależało.. :)
a mówiłam że jest z niego Czaruś :D

ja też na facebooku zamieszczam zero odpowiedzi na wizażu pisałam, wszyscy się zachwycają ale nikt kotka nie szuka...

trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się pomyślnie

a w ogóle jak z kocim katarem? zaraził jednak jakiegoś kota czy nie?

ps: oddałam 1% podatku jak zarobie też coś na Lucka oddam

I'm watching :mrgreen:

awunia

Od: Czw kwi 05, 2012 11:54

Post » Pt cze 01, 2012 9:14 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

są jakieś nowe zdjęcia po operacji?

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Sob cze 02, 2012 21:10 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

Chłopak nikogo nie zaraził, wszystko dobrze :)

i dla Ciebie Puss :

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowano Sob cze 02, 2012 21:11 przez Westi, łącznie edytowano 1 raz

Westi

Post » Sob cze 02, 2012 21:11 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

och, jaki on śliczny!! :1luvu:
dzięki, Westi! :D

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt cze 15, 2012 18:40 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

znacie tego Pana?

pomozcie mu szukac dom prosze, bo widze, ze Asia-tymczas już mowi do niego Synuś i niechętnie go ogłasza... :)

Obrazek

APSIK !

Obrazek

Obrazek

z naszym drugim tymczasowiczem Bazylkiem

Obrazek

Westi

Post » Pt cze 15, 2012 19:51 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

Skoro Synuś .... to już nie trzeba szukać :ryk:

Gdzie będzie lepiej temu ślicznemu chłopakowi? ;)

Lucuś gorące buziaki dla Ciebie :1luvu: ... Asiu nie oddawaj go nikomu, jest cudowny i jak mniemam zdązył już ukraść Ci serce :lol:

Anatolek

Post » Sob cze 16, 2012 8:04 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

To co to znaczy, szuka domu, czy nie?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 16, 2012 8:41 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

Szuka Szuka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asia to wspaniały tymczas, ale zostawiając sobie Lucka zablokuje możliwość ratowania kolejnych bied, więc
jak najbardziej SZUKAMY DOMU !!!

Westi

Post » Sob cze 16, 2012 11:46 Re: SZUKAM DOMU - POZNAŃ Witajcie, jestem Pirat, kot-dachowi

Westi pisze:Szuka Szuka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asia to wspaniały tymczas, ale zostawiając sobie Lucka zablokuje możliwość ratowania kolejnych bied, więc
jak najbardziej SZUKAMY DOMU !!!

Właśnie. Jakbym chciała zatrzymać koty, które ratowałam, to miałabym ich...
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]