lidka02 pisze:Cześć grubiutki jak samopoczucie , zdrówko i apetycik
Samopoczucie w normie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Cześć grubiutki jak samopoczucie , zdrówko i apetycik
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Cześć grubiutki jak samopoczucie , zdrówko i apetycik
Samopoczucie w normiezdrówko odpukać też a apetyt to hmmm powiedzmy że słuszny do rozmiarów no i nie omieszka mnie co noc budzić jak ma mokro i trzeba pampersa zmienić
a do masaży pęcherza i łapek to sie tak przyzwyczaił że jak bym mu tego nie robiła to by sie upominał
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Cześć grubiutki jak samopoczucie , zdrówko i apetycik
Samopoczucie w normiezdrówko odpukać też a apetyt to hmmm powiedzmy że słuszny do rozmiarów no i nie omieszka mnie co noc budzić jak ma mokro i trzeba pampersa zmienić
a do masaży pęcherza i łapek to sie tak przyzwyczaił że jak bym mu tego nie robiła to by sie upominał
Kociara82 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Cześć grubiutki jak samopoczucie , zdrówko i apetycik
no prosze, jaki madry, jaki inteligentny![]()
Kociara82 pisze:nie, nie, to poprostu jego wrodzona inteligencjaZ reszta wszystkie koty u Justy takie "utalentowane"
Miki na gwizdanie odpowiada miaukoleniem, potrafi zgasic swiatlo, Tygrys pieknie buziaczki rozdaje...![]()
Justa to farciara, ze takie niezwykle inteligentne koty sie jej trafiajaJakby koty mogly szkoly konczyc, to taki Eustachy np pewnie ukonczylby koci uniwerek
lidka02 pisze:Kociara82 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Cześć grubiutki jak samopoczucie , zdrówko i apetycik
no prosze, jaki madry, jaki inteligentny![]()
Za mamcią![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:nie, nie, to poprostu jego wrodzona inteligencjaZ reszta wszystkie koty u Justy takie "utalentowane"
Miki na gwizdanie odpowiada miaukoleniem, potrafi zgasic swiatlo, Tygrys pieknie buziaczki rozdaje...![]()
Justa to farciara, ze takie niezwykle inteligentne koty sie jej trafiajaJakby koty mogly szkoly konczyc, to taki Eustachy np pewnie ukonczylby koci uniwerek
ankacom pisze:Ja zaglądam i cały czas podziwiam Cię za opiekę nad Eustachym i Matyldą.
Bardzo żałuję, że nie mogę za bardzo pomóc
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Google [Bot], kasiek1510 i 84 gości