Asiunia, bardzo fajne te naklejki, powyżej i ponizej też

Bawcie się setnie na sabacie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Prosze o mocne kciuki w pewnej sprawie :!:
Monikaa pisze:ufff... przebrnęłam przez 30 stron wątku.![]()
Bardzo chciałabym spotkać Was na sabacie, ale czy mnie przyjmiecie, jeśli zdecyduje się na ostatnią chwilę?![]()
Od kilku tygodni zalatana jestem i taka jakś zdołowana..
Głupio mi przed kotx- zawiodłam, obiecałam, ale wyschło mi żródełko dochodowe, a wydawałam kasę, jakby ciągle tam złote rybki pływały... Niniejszym przepraszam Cię, obiecałam na wyrost.
Dziś też już muszę lecieć z psami (kuwa,kuwa,kuwa-obowiązek MÓJ), a jutro i pojutrze gniję na targach, kolejnych zresztą.
W sobotę chciałabym chlać na umór, ale to oczywiście życzenia głupiego- w końcu to klienci mają pić, ja mam BYĆ. A prosto z targów- na szkolenie. Przy czym okazuje się ,że koledzy poawansowali, zmienili firmy a ja gniję na tym samym stanowisku dwa lata.![]()
Przez braki czasowe nie wykąpałam na czas zwierzaków i wczzoraj miałam wrażenie , że to już koniec- zdechnę, zadusi mnie totalnie. I znalazł się czas-tak koło północka. Jak przeżyję czerwiec- nic mnie nie powali
jasdor pisze:Ja też chcę![]()
![]()
![]()
Właśnie dogaduje szczegóły transportu Mutki i Murki. Mureczka wyląduje aż w Poznaniu .
Jakby trzeba było będę Bolkową wzywac do pomocy .
A na razie trzymać kciuki i czarować dla dobra sprawy, żeby wszystko poszło zgodnie z planem
villemo5 pisze:Dzieki za kciuki. Mam tymczasa...
villemo5 pisze:Dzieki za kciuki. Mam tymczasa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 810 gości