Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzuszki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 15, 2012 18:44 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

Miss Ania :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pt cze 15, 2012 18:45 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

krynia08 pisze:Miss Ania :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Raczej Misska Ania :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt cze 15, 2012 18:45 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

Doczłapałam 8)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt cze 15, 2012 18:47 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

kotx2 pisze:Doczłapałam 8)

No to do roboty bo na paluchy już drętwieją
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt cze 15, 2012 18:48 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

W przyszłym tygodniu ma byc 32 stopnie :?: 8O :strach:

kotx2

Post » Pt cze 15, 2012 18:50 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

kotx2 pisze:W przyszłym tygodniu ma byc 32 stopnie :?: 8O :strach:

W jakim przyszłym??? U nas od jutra i tak co najmniej do środy ! Włażę do lodówki
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt cze 15, 2012 18:54 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

AniaWrocław pisze:

W jakim przyszłym??? U nas od jutra i tak co najmniej do środy ! Włażę do lodówki

temperatura to nie wymówka postawisz przy kompie Obrazek co by grzywka nie przysłaniała ekranu :ryk:
krynia08

Post » Pt cze 15, 2012 18:59 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:

temperatura to nie wymówka postawisz przy kompie Obrazek co by grzywka nie przysłaniała ekranu :ryk:

Jaka mundra! Ja umieram w upały :(
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt cze 15, 2012 19:13 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

to było do kotax2 :ryk: i do roboty :mrgreen:
krynia08

Post » Pt cze 15, 2012 19:16 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

Ważne pytanie - czy byłaby możliwość utworzenia funduszu wolontariackiego, dla kotów z naszego schronu? Bo my z Eweliną i Gabi już jesteśmy kompletnie spłukane, a badania, testy i przewóz organizujemy w 90% ze swojej kasy. Teraz jakby się coś znalazło dla tych pilnych przypadków to nie ma nawet za co ich zawieźć... :roll: Ja mam w portfelu całe 40zł, już teraz ze swoim kotem do weta nie pójdę bo nie mam za co, poszła kasa na schroniskowe i inne nie moje koty. Dobrze by było mieć jakieś grosze w zanadrzu na koty wyciągane ze schroniska, czasem jest tak że z dnia na dzień kota wyciągamy, załatwiamy testy, badania i transport i to się wtedy robi z tego co się ma w portfelu a potem... no.. ja zawsze mówię że "przynajmniej schudnę" ;)
Ale tak na serio przydałby się fundusz schroniskowy, jakieś allegro czy coś... :oops:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 15, 2012 19:19 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

dla mnie nie ma przeszkody, ale cieżko z kasą , ludzie niech sie wypowiedzą.a kolejka pomocowa do końca roku rozpisana więc głupio zabierać myślę .....oddzielny fundusz poproś Dyrkę :kotek: i allegro .......coraz gorsza bida
krynia08

Post » Pt cze 15, 2012 19:32 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

Gibutkowa pisze:Ważne pytanie - czy byłaby możliwość utworzenia funduszu wolontariackiego, dla kotów z naszego schronu? Bo my z Eweliną i Gabi już jesteśmy kompletnie spłukane, a badania, testy i przewóz organizujemy w 90% ze swojej kasy. Teraz jakby się coś znalazło dla tych pilnych przypadków to nie ma nawet za co ich zawieźć... :roll: Ja mam w portfelu całe 40zł, już teraz ze swoim kotem do weta nie pójdę bo nie mam za co, poszła kasa na schroniskowe i inne nie moje koty. Dobrze by było mieć jakieś grosze w zanadrzu na koty wyciągane ze schroniska, czasem jest tak że z dnia na dzień kota wyciągamy, załatwiamy testy, badania i transport i to się wtedy robi z tego co się ma w portfelu a potem... no.. ja zawsze mówię że "przynajmniej schudnę" ;)
Ale tak na serio przydałby się fundusz schroniskowy, jakieś allegro czy coś... :oops:

nie ma problemu!!
Może być stałe allegro na Was :)
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt cze 15, 2012 19:37 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

krynia08 pisze:oddzielny fundusz poproś Dyrkę :kotek: i allegro .......coraz gorsza bida

właśnie o to mi chodzi, nie myślałam odbierać tych ze zbiórek. osobny fundusz i allegro i byśmy na FB wolontariuszy wkleili.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt cze 15, 2012 19:37 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

Mruczeńka1981 pisze:
Gibutkowa pisze:Ważne pytanie - czy byłaby możliwość utworzenia funduszu wolontariackiego, dla kotów z naszego schronu? Bo my z Eweliną i Gabi już jesteśmy kompletnie spłukane, a badania, testy i przewóz organizujemy w 90% ze swojej kasy. Teraz jakby się coś znalazło dla tych pilnych przypadków to nie ma nawet za co ich zawieźć... :roll: Ja mam w portfelu całe 40zł, już teraz ze swoim kotem do weta nie pójdę bo nie mam za co, poszła kasa na schroniskowe i inne nie moje koty. Dobrze by było mieć jakieś grosze w zanadrzu na koty wyciągane ze schroniska, czasem jest tak że z dnia na dzień kota wyciągamy, załatwiamy testy, badania i transport i to się wtedy robi z tego co się ma w portfelu a potem... no.. ja zawsze mówię że "przynajmniej schudnę" ;)

nie ma problemu!!
Może być stałe allegro na Was :)

Super :!: :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt cze 15, 2012 19:42 Re: Wspomóż schronisko w Koninie - nakarm głodne kocie brzus

Pytają gdzie można tanio we wrocku wysterylizowac koty

kotx2

[poprzednia][następna]