Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:Miss Ania![]()
![]()
![]()
![]()
kotx2 pisze:Doczłapałam
kotx2 pisze:W przyszłym tygodniu ma byc 32 stopnie![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Ważne pytanie - czy byłaby możliwość utworzenia funduszu wolontariackiego, dla kotów z naszego schronu? Bo my z Eweliną i Gabi już jesteśmy kompletnie spłukane, a badania, testy i przewóz organizujemy w 90% ze swojej kasy. Teraz jakby się coś znalazło dla tych pilnych przypadków to nie ma nawet za co ich zawieźć...Ja mam w portfelu całe 40zł, już teraz ze swoim kotem do weta nie pójdę bo nie mam za co, poszła kasa na schroniskowe i inne nie moje koty. Dobrze by było mieć jakieś grosze w zanadrzu na koty wyciągane ze schroniska, czasem jest tak że z dnia na dzień kota wyciągamy, załatwiamy testy, badania i transport i to się wtedy robi z tego co się ma w portfelu a potem... no.. ja zawsze mówię że "przynajmniej schudnę"
Ale tak na serio przydałby się fundusz schroniskowy, jakieś allegro czy coś...
krynia08 pisze:oddzielny fundusz poproś Dyrkęi allegro .......coraz gorsza bida
Mruczeńka1981 pisze:Gibutkowa pisze:Ważne pytanie - czy byłaby możliwość utworzenia funduszu wolontariackiego, dla kotów z naszego schronu? Bo my z Eweliną i Gabi już jesteśmy kompletnie spłukane, a badania, testy i przewóz organizujemy w 90% ze swojej kasy. Teraz jakby się coś znalazło dla tych pilnych przypadków to nie ma nawet za co ich zawieźć...Ja mam w portfelu całe 40zł, już teraz ze swoim kotem do weta nie pójdę bo nie mam za co, poszła kasa na schroniskowe i inne nie moje koty. Dobrze by było mieć jakieś grosze w zanadrzu na koty wyciągane ze schroniska, czasem jest tak że z dnia na dzień kota wyciągamy, załatwiamy testy, badania i transport i to się wtedy robi z tego co się ma w portfelu a potem... no.. ja zawsze mówię że "przynajmniej schudnę"
Ale tak na serio przydałby się fundusz schroniskowy, jakieś allegro czy coś...
nie ma problemu!!
Może być stałe allegro na Was
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 689 gości