Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alysia pisze:Wczoraj umiescilismy na cmentarzu nowe budki dla kotkow. Stanely w miejscu starej, sfatygowanej budki. Budki przywiozla i zmontowala na miejscu fundacja holenderska Dierenhulp Zonder Grenzen (Pomoc Zwierzetom bez Granic. Fundacja przywiozla prawie 3 tony karmy, ktora zawiezlismy do schronisk w Boguszycach, do Psiego Aniola w W-wie Wawrze i Azylu 101 w Konstancinie. Rowniez Panie Karmicielki z Cm. Wolskiego otrzymaly pomoc.
Chcialabym w tym miejscu BARDZO serdecznie podziekowac Ksiedzu Dyrektorowi Cmentarza Wolskiego za udzielenie pozwolenia na postawienie nowych budek i przychylne (dobro)ludzkie podejscie do problemu kotow bezdomnych. Chcialabym rowniez podziekowac panom murarzom z cmentarza i ich szefowi za pomoc w rozbiorce starej budki oraz w porzadkowaniu miejsca, gdzie stanely nowe domki dla kotow.![]()
![]()
![]()
Specjalne podziekowania dla Fundacji DZG, dla szefowej Ria Kuurman za zorganizowanie zbiorki karmy i srodkow medycznych dla tego transportu i dla wolontariuszy fundacji: Ton, John, Joyce i Jacquline za przywiezienie calego transportu do Polski. TOP! [/:1luvu:![]()
![]()
![]()
Mam nadzieje, ze budki beda dlugo sluzyly cmentarniaczkom. Wkrotce umieszcze zdjecia.
mziel52 pisze:Ksiądz jest szefem całości, nie sądzisz chyba, że będzie biegał za karmicielkami. Do tego jest personel administracyjny.
meggi 2 pisze:Takie mam propozycje dla ślepaczka;
Fabianek, Filipek, Tycjanek, Kornelek, Alanek lub Maciuś![]()
to są tylko moje sugestie co do imienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 105 gości