Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:smarti - mam fajny domek, z kotką dorosłą, dla której pani szuka towarzystwa w osobie dorosłego czarno-białego (z przewagą czarnego) kocurka. Jedyna wada domku to brak możliwości zabezpieczenia okna (ale pani chorowita i okna otwiera bardzo rzadko i pod kontrolą uchylne) - jeżeli masz takiego jegomościa, mało inetersującego się oknami i jeżeli chcesz to ja muszę mieć fotki i/lub mogę Cię z panią bezpośrednio skontaktować.
smarti pisze:no przecież wiem kto ma cukrzycędlatego piszę że Buri też możesz p.dr.pokazać
![]()
a ten lek jest bezużyteczny jak już pokazał się płyn,a u Maksia dziś wyrażnie widziałam płyn,którego nie było trzy tyg temu
-pytałam wyrażnie-juz za póżno na ten lekale dziękuję Ci Joluś za propozycję zrzuty.
dr.ma się dowiedzieć bo to dosłownie od kilku dni jest i sama chce wiedzieć i poobliczać się dla siebie-podobno jakaś rewelacja, tylko to się sprowadza ze Stanów i się trochę czeka.
a teraz do domku wiozę Przylepkę i Shilę-Domek czeka na nie od dwóch tygodni bo w przeddzień wyjazdu postanowiły zachować "symulanntki jedne"
![]()
dziś już nie przyjmujemy żadnych wymówek-Domek na nie już bardzo czeka i dziewczynki nieodwołalnie ruszają do nowego wspaniałego i długiego życia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to Domek od marka_pt
Użytkownicy przeglądający ten dział: raiya i 210 gości