KotyP.Franciszkiw Cudownych Domach-Pożegnania i Przemiany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 02, 2012 22:27 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Leoś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw maja 03, 2012 5:11 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Cudny Leoś. I podjada z miseczki, zupełnie jak moja Frania.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw cze 14, 2012 22:14 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Halo :lol: jakoś cicho ostatnio u Franciszków :D ciekawa jestem jak radzi sobie pani Franciszka i kicius co z nią jest. Bo Maciusia dawno już zapomniała o minionych przejściach i przeżywa drugą młodość :ryk: . Od 3 tygodni dostała fixum-dyrdum i drze sie nieustannie jak kotka w rujce. Większą część dnia i nocy kursuje po mieszkaniu (do tej pory było odwrotnie więcej spała). Fruwa po karniszach ,szafkach krawędziach drzwi :ryk: jestem w szoku :roll:
ObrazekObrazekObrazek
cel osiągnięty - karnisz; drzwi i w końcu koszyczek :ryk: a teraz trzeba spowrotem
ObrazekObrazek
I tak mi Maćka odmłodniała, Maćki osobisty wet śmieje sie że to jego zasługa :lol: (no bo rzeczywiście wyciągnął ją z choróbska i stresu zmiany miejsca) .Razem z Maciusia wszystkim fraciszkowym kiciom przesyłamy całuski w noski :ryk:

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

Post » Czw cze 14, 2012 22:35 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Ach i jeszcze koniecznie chce na dwór 8O muszę pilnować coby sobie nie wyszła jak sie drzwi otwierają a u mnie drzwi otwieraja od razu przestrzeń podwórka :lol:
Obrazek

boni 4

Post » Czw cze 14, 2012 22:43 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Obrazek
MUsiały sprawdzić czy we dwie sie zmieszczą :ryk:

boni 4

Post » Pt cze 15, 2012 7:04 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Maciusia rozrabia? No no no! Alez sie ciesze, ze jest w dobrej formie. Miala kicia szczescie, ze uratowalas ją przed przytuliskiem :1luvu:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Pt cze 15, 2012 7:52 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Ale super zdjęcia i wieści :D :D :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt cze 15, 2012 8:47 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Maciusia jest bardzo przytulaśna :lol: i nie ma znaczenia czy kogoś zna czy nie i tak jak młody kotek pakuje sie do każdego , a najfajniejsze jest zdziwienie jak podaję wiek Maćki :ryk: bo każdy kto nas odwiedza myśli że to mały kociak :ryk: :ryk:

boni 4

Post » Pt cze 15, 2012 9:16 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Maciusia rulez 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt cze 15, 2012 10:15 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Świetne wieści, a Maciusia...no cóż, nie wiek świadczy o wigorze :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt cze 15, 2012 10:32 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

boni 4 pisze:Halo :lol: jakoś cicho ostatnio u Franciszków :D ciekawa jestem jak radzi sobie pani Franciszka i kicius co z nią jest. Bo Maciusia dawno już zapomniała o minionych przejściach i przeżywa drugą młodość :ryk: . Od 3 tygodni dostała fixum-dyrdum i drze sie nieustannie jak kotka w rujce. Większą część dnia i nocy kursuje po mieszkaniu (do tej pory było odwrotnie więcej spała). Fruwa po karniszach ,szafkach krawędziach drzwi :ryk: jestem w szoku :roll:
ObrazekObrazekObrazek
cel osiągnięty - karnisz; drzwi i w końcu koszyczek :ryk: a teraz trzeba spowrotem
ObrazekObrazek
I tak mi Maćka odmłodniała, Maćki osobisty wet śmieje sie że to jego zasługa :lol: (no bo rzeczywiście wyciągnął ją z choróbska i stresu zmiany miejsca) .Razem z Maciusia wszystkim fraciszkowym kiciom przesyłamy całuski w noski :ryk:

wzruszyłam się, aż mi łzy w oczach stanęły...

dostała Kicia raj na jesień swojego życia
i zamieniła ją wiosnę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Maciusia ma udokumentowane czarno na białym 17 lat!

boni 4 jesteś aniołem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt cze 15, 2012 18:31 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

:ryk: sama nie byłam pewna i przewertowałam wszystkie papiery Maciusi :!: no i jak nic w tym roku bedzie 18 lat :ryk: :ryk: a......teraz sobie uswiadomiłam - nieuchronnie idzie w pełnioletniość :!: i dlatego tak dokazuje :ryk: . Maciusia jest cudowna pieszczochą i w przytulisku (jakie by ono nie było) to dziś by Maciusi nie było. Chorobę i stres ktory ją potegował wspominam jako trzy najgo rsze miesiące mojego życia (wymioty, biegunki , krwiomocz i kroplówki). A dziś Maciusia jest wesołą i wiecznie głodną "młodą" kicią, bardzo przytulaśną :lol: jak nie załapie się do pani na kolanka to pana kolanka też są super :ryk:

boni 4

Post » Sob cze 16, 2012 0:49 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

18 lat :D
super, że kiciunia ma Ciebie. Dziękuję Ci, boni 4 :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw cze 21, 2012 19:30 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Maciusia wczoraj o 9 ej miała robiony zabieg w pyszczku. W sobotę mój wet był u nas i obejżał pyszczek Maćki no i okazała się że jest duża narośl na dziąśle ( oprocz dużego kamienia).Przez weekend miałam przemyślec czy decyduje sie na zabieg ( wet był za - bo bardzo brzydko mu to wyglądało) a ja miałam podjąć trudną decyzje ( Maćka nie młoda i różnie mogła znieść zabieg). Na szczęście już jest ok . I z pysia tak brzydko nie pachnie :lol: . Nigdy kwiatami nie pachniało :ryk: ale ostatnio to bardzo jeszcze intensywniej. Szybko po zabiegu doszła do siebie i co prawda łapki tylnie sie rozjeżdżały ale do misek sunęła ( no ale nic z tego jeszcze trzeba było poposcic :ryk: ) Za to dziś Maćka ma taki apetyt że obawiam sie (jak tak dalej będzie) że dogoni Grubą :ryk:
Ostatnio edytowano Czw cze 21, 2012 19:32 przez boni 4, łącznie edytowano 1 raz

boni 4

Post » Czw cze 21, 2012 19:31 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Maciusia jest naprawdę niesamowita :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]